Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Οι Startups που ξεχώρισαν στο FinovateFall της Ν. Υόρκης

Το Finovate είναι ένα μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις στον τραπεζικό τομέα, και πλέον στο FinTech, και γίνεται δυο φορές το χρόνο στην Αμερική και μια φορά στην Ευρώπη.

Το FinovateFall πραγματοποιήθηκε μερικές μέρες πριν στη Νέα Υόρκη και ανακοίνωσε τα βραβεία του. Στην εκδήλωση συμμετείχαν πάνω από 1.600 άτομα, πάνω από 80 Startups και περίπου 60 εταιρείες του χρηματοπιστωτικού τομέα, τράπεζες και φυσικά επενδυτές.

Οι εταιρείες που πήραν τα βραβεία

AutoGravity, πρόκειται για μια εφαρμογή για Smartphone η οποία προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία για αγορά και χρηματοδότηση αυτοκινήτου.

Backbase, προσφέρει μια πλατφόρμα διαχείρισης και υποστήριξης πελατών τραπεζών αλλά και των υπαλλήλων της σε όλες τις υπολογιστικές συσκευές. Ήδη η ABN Amro χρησιμοποιεί την υπηρεσία.

Clinc, είναι μια “τεχνητή νοημοσύνη” η οποία εξυπηρετεί τους χρήστες mobile banking με ανθρώπινη φωνή και “φυσική” συνομιλία.

MX, πρόκειται για πλατφόρμα πληροφόρησης και ανάλυσης δεδομένων τραπεζικών πελατών με στόχο την προσφορά της καλύτερης δυνατής εμπειρίας διαχείρισης των οικονομικών τους μέσω της γνώσης.

SWYCH, είναι μια πλατφόρμα για Smartphones η οποία κάνει εύκολη την αγορά, ανταλλαγή και χρήση καρτών δώρου από τους χρήστες της.

Trusona, είναι μια πρωτοποριακή υπηρεσία ψηφιακής πιστοποίησης στο cloud η οποία φιλοδοξεί να κάνει τους κωδικούς περιττούς.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις