Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

#GreeceFromHome: Ένα νέο videocast από την Grekaddict.com

Το #GreeceFromHome αποτελεί μια νέα σειρά από δικτυακών εκπομπών που σκοπό έχουν να μεταφέρουν μια γεύση από Ελλάδα από ανθρώπους που την ζουν και που κρατούν αυτή την εμπειρία ζωντανή καθημερινά.

To #GreeceFromHome καθημερινά θα φιλοξενεί στα κανάλια της Grekaddict.com στο Facebook και στο Instagram, προσωπικότητες της ελληνικής τουριστικής σκηνής: από travel influencers, καινοτόμες τουριστικές startup, μέχρι και διεθνείς καταξιωμένους επαγγελματίες του τουρισμού.

Η πρώτη προβολή ξεκινάει την Πέμπτη 26 Μαρτίου , ενώ στην συνέχεια η εκπομπή θα μεταδίδεται καθημερινά live στις 19:00 με κεντρικές παρουσιάστριες την Eleni από το Visit Kastellorizo, και την Lucy, από το The Port. Το τελικό πρόγραμμα με τους ομιλητές θα ανακοινωθεί σύντομα. Η ομάδα του #GreeceFromHome καλεί όσους θα τους ενδιέφερε να λάβουν μέρος στις εκπομπές ως ομιλητές και να αναδείξουν μια νέα πλευρά της Ελλάδας, να στείλουν μήνυμα με το ενδιαφέρον τους στην σελίδα της Grekaddict.com στο Facebook.

«Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να ταξιδέψουμε τον κόσμο από το σπίτι του στην Ελλάδα μέσα από τα μάτια των ανθρώπων του τουρισμού της Ελλάδας. Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε είναι ότι ακόμα και στις πιο δύσκολες μέρες, οι νέοι στην Ελλάδα παραμένουμε δημιουργικοί και δραστήριοι, μεταδίδοντας την θετική μας ενέργεια και αγάπη για την Ελλάδα μας σε όλο τον κόσμο» δήλωσε η συνιδρύτρια της Grekaddict.com, Σουζάνα Θεοδωρίδου.

Η Lucy Xu ιδρύτρια του “The Port”, σύμβουλος Startup σε θέματα μάρκετινγκ σε Ελλάδα και Αμερική, δήλωσε για την πρωτοβουλία αυτή: «Πηγές έμπνευσης και δημιουργικότητας βοηθούν να δημιουργήσουμε μια ήρεμη και θετική ατμόσφαιρα στη μέση του χάος. Ανυπομονούμε να λάβουμε μέρος σε αυτήν την εμψυχωτική πρωτοβουλία μαζί με την Grekaddidct.com και την Ελένη Καραβέλαντζη, και να εξυψώσουμε το ηθικό μας μέσα από συνομιλίες με influencers και startup της ελληνικής τουριστικής σκηνής». 

«Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο από το ‘ενθουσιασμένη’ τόσο για το πρότζεκτ όσο και για την ομάδα. Το να δίνεις ένα παράθυρο σε κάθε σπίτι για να δει τη χώρα σου, όπου κι αν αυτό τελικά βρίσκεται, είναι μαγικό. Ο τουρισμός έχει μπει σε ένα snooze, αλλά ίσως να είναι τελικά ευκαιρία, για να δείξουμε και μια άλλη πλευρά του τόπου μας, όπως την βλέπουμε εμείς αλλά και οι άλλοι άνθρωποί του τόπου αυτού που καθημερινά κάνουν τη διαφορά με τον δικό τους τρόπο». δήλωσε η συνιδρύτρια του Visit Kastellorizo, Eleni Karavelatzi.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις