Funzy Talk: Το πρώτο ελληνικό chatting application

Newsroom
1'

Η εφαρμογή Funzy Talk είναι το πρώτο chatting application που έχει αναπτυχθεί από Έλληνες, αντίστοιχο με εφαρμογές όπως το Viber, το Whatsapp και το Skype.

Το Funzy Talk παρουσίασε για πρώτη φορά η εταιρία msensis στο Mobile World Congress 2015.

Όπως αναφέρει στο Startupper.gr ο Product Manager της msensis Σταύρος Μαρκαντώνης, η εφαρμογή έχει δύο βασικά χαρακτηριστικά: location services που επιτρέπουν στους χρήστες να βλέπουν σε ποιο σημείο βρίσκονται οι φίλοι ή η οικογένειά τους και να τους στέλνουν απευθείας μηνύματα και ενισχυμένη ασφάλεια, με αλγόριθμους κρυπτογράφησης που αποτρέπουν τη διαρροή των μηνυμάτων ή των αρχείων που στέλνουν οι χρήστες.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
ΑπόNewsroom
Ακολουθήστε
Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.