Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Blockchain.com: Απολύει εκατοντάδες εργαζομένους

Η Startup, η οποία δραστηριοποιείται στην αγορά των κρυπτονομισμάτων δεν μπορεί να ανταποκριθεί, στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν ατυτή τη στιγμή στον κλάδο

Στο δρόμο των απολύσεων μπαίνει και η Startup, Blockchain.com, η οποία δραστηριοποιείται στην αγορά των κρυπτονομισμάτων. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ετοιμάζεται να απολύσει το 28% του προσωπικού της, δηλαδή 110 εργαζόμενους, καθώς δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στον κλάδο μετά την κατάρρευση της FXT.

Η πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων είχε αναγκαστεί να απολύσει 150 εργαζομένους της τον περασμένο Ιούλιο, καθώς αντιμετώπισε ένα πλήγμα 270 εκατομμυρίων δολαρίων από δάνεια που χορήγησε στο αποτυχημένο hedge fund Three Arrows Capital.

«Το οικοσύστημα κρυπτογράφησης αντιμετωπίζει σημαντικούς αντίθετους ανέμους καθώς η πορεία του διορθώνεται από τις προκλήσεις του περασμένου έτους», δήλωσε εκπρόσωπος της Blockchain.com.

«Για να εξισορροπήσουμε καλύτερα τις προσφορές προϊόντων με τη ζήτηση, πήραμε τη δύσκολη απόφαση να μειώσουμε τα λειτουργικά έξοδα και τον αριθμό των εργαζομένων», κατέληξε ο εκπρόσωπος της Startup.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις