Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Δυναμικό παρόν της Global Sustain στο CAPITALS Business Circle

Επιτυχημένο κρίνεται το forum του Business Club CAPITALS Business Circle με τίτλο “Ευρωπαϊκοί Στόχοι Αειφορίας και ευρωπαϊκή επιχορήγηση προγραμμάτων. Πώς η Αειφορία και η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη βελτιώνουν τις εταιρικές επιδόσεις;”, το οποίο και έλαβε χώρα πρόσφατα στο Βερολίνο.

Συνδιοργανωτής της εκδήλωσης ήταν η Global Sustain, η οποία και γνωστοποίησε την έναρξη ενεργούς παρουσίας της στη γερμανική αγορά με την ταυτόχρονη σύναψη μιας σειράς στρατηγικών συνεργασιών με σημαντικούς οργανισμούς.

CBC_702x336_02
Υπενθυμίζεται πως το CAPITALS Business Circle αποτελεί έναν ανεξάρτητο, Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό που επιδιώκει να προωθήσει την αειφόρο επιχειρηματικότητα, να ενισχύσει την ηγεσία και να φέρει σε επαφή τα στελέχη των επιχειρήσεων με την πολιτική και τη διπλωματία. Επιπλέον, μοιράζεται τη γνώση, προωθεί την καινοτομία, την διεθνή κατανόηση και διαφορετικότητα και αντιπροσωπεύει μια σφαιρική άποψη για θέματα που αφορούν την παγκόσμια οικονομία, την επιχειρηματικότητα και την πολιτική.

Από την πλευρά της, η Global Sustain προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες σε θέματα που σχετίζονται με την αειφορία. Αποστολή της είναι η δημιουργία γνώσης, η έμπνευση και η υποστήριξη εταιρειών και οργανισμών στην αειφορία, μέσα από τη συμβουλευτική, την επικοινωνία, τη δικτύωση και την εκπαίδευση, με επίκεντρο το τρίπτυχο άνθρωπος – περιβάλλον – οικονομική ωφέλεια.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις