Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Συνεργασία ΟΠΑ και Interamerican στο πρόγραμμα IDEA

Το πρόγραμμα “IDEA” που αποσκοπεί στη δημιουργία καινοτόμων ηλεκτρονικών υπηρεσιών και νέων επιχειρηματικών μοντέλων σχετικών με τη φροντίδα για τις ανθρώπινες ανάγκες και την ποιότητα ζωής, αποτελεί το συνδετικό κρίκο στη συνεργασία μεταξύ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και της Interamerican.

IDEA_01_702x336
Η συνέργεια μεταξύ των δύο πλευρών αποβλέπει σε ένα προϊόν με την ολοκλήρωση του εξάμηνης διάρκειας προγράμματος, που με τη σειρά του θα αξιοποιηθεί στην ελληνική αγορά, ανταποκρινόμενο με λύσεις στις σύγχρονες προκλήσεις για υπηρεσίες φροντίδας της υγείας μέσα από τις τεχνολογικές δυνατότητες (e-health, e-care). Εν συνεχεία, αναμένεται να ακολουθήσουν σχέδια για συνταξιοδοτικές ανάγκες, καθώς επίσης και για υπηρεσίες σχετικές με περιουσιακά στοιχεία (λ.χ. αυτοκίνητο, κατοικία). Όλα στη βάση της χρήσης των “έξυπνων” εφαρμογών της ψηφιακής τεχνολογίας.

Τέλος, το πρόγραμμα είναι ανοικτό για νέους (έως 35 ετών) που διαθέτουν γνώσεις τεχνολογίας και επιχειρηματικό πνεύμα και θέλουν να αναπτύξουν ικανότητες σχεδίασης και υλοποίησης καινοτόμων επιχειρηματικών προτάσεων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις