Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Vodafone: Παγκόσμια πρωτιά στις υπηρεσίες M2M

Η Vodafone αναδείχθηκε, για τέταρτη συνεχή χρονιά, παγκόσμιος ηγέτης του κλάδου των υπηρεσιών επικοινωνίας μεταξύ συσκευών (Machine to Machine – M2M), σύμφωνα με ανεξάρτητη έκθεση της Analysys Mason που εξετάζει τις επιδόσεις των μεγαλύτερων παρόχων υπηρεσιών επικοινωνίας Μ2Μ.

Η έκθεση αυτή βαθμολόγησε κάθε έναν από τους παρόχους σε πέντε διαφορετικές κατηγορίες συμπεριλαμβανομένου του μεγέθους και της εκτέλεσης των υπηρεσιών, των τεχνολογικών δυνατοτήτων, καθώς και της υποστήριξης των πελατών και της εξυπηρέτησης μετά την πώληση.

Η Vodafone είναι ο μόνος πάροχος που καταλαμβάνει την πρώτη θέση με βάση και τα πέντε αυτά κριτήρια και έχει αναδειχθεί παγκόσμιος ηγέτης σε κάθε ετήσια έρευνα της Analysys Mason από το 2011 που ξεκίνησε την αξιολόγησή της.

Η Vodafone, μέσω της ελληνικής θυγατρικής της Zelitron, έχει ήδη αναπτύξει και παρέχει στους πελάτες της, τόσο στην Ελλάδα όσο και παγκοσμίως, νέες υπηρεσίες και έξυπνες εφαρμογές M2M που απευθύνονται στις ανάγκες διαφόρων κλάδων της αγοράς και δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις που τις εφαρμόζουν να μειώσουν τα λειτουργικά τους κόστη και να ενισχύσουν την παραγωγικότητα και την ανταγωνιστικότητά τους.

vodafone_m2m_
Οι εφαρμογές M2M που παρέχονται στην Ελλάδα συνθέτουν το Vodafone M2M Full Control, ένα ευρύ φάσμα λύσεων που περιλαμβάνει προϊόντα και υπηρεσίες καθώς όλες τις αναγκαίες υποδομές (hardware, software) που χρειάζεται η σύγχρονη επιχείρηση και ο επαγγελματίας.

Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα της Vodafone.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις