Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Τουριστικό «ρεύμα» στη νεανική επιχειρηματικότητα

Στη διοργάνωση του 1ου Μαραθώνιου Ανάπτυξης Εφαρμογών για τον Τουρισμό προχωρά ο ΣΕΤΕ.

Στόχος του 1ου SETE Tourism Crowdhackathon είναι να δημιουργηθούν προϋποθέσεις νεανικής επιχειρηματικότητας, αλλά και χρήσιμα εργαλεία, καινοτόμες εφαρμογές και μεθοδολογίες υψηλής προστιθέμενης αξίας ώστε να εξελιχθούν και να χρησιμοποιούνται από μέλη του ΣΕΤΕ καθώς και από κάθε ενδιαφερόμενο που δραστηριοποιείται στον κλάδο του τουρισμού.

Η εκδήλωση, με θέμα: «SETE Tourism Crowdhackathon, Innovating with Open Data» θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Οκτωβρίου 2015 στο INNOVATHENS.

Στον Μαραθώνιο καλούνται να συμμετέχουν προγραμματιστές, αναλυτές, designers, επαγγελματίες του τουρισμού, ειδικοί στην επικοινωνία και το marketing, μαθητές και φοιτητές και γενικότερα οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να συμμετέχει.

Στο SETE Tourism Crowdhackathon καλούνται επίσης να συμμετέχουν ενεργά φορείς του Δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, διαθέτοντας ανοιχτά δεδομένα σε τομείς σχετικούς με τον τουρισμό.

eventora-03
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν εδώ στο 1ο SETE Tourism Crowdhackathon, ενώ σχετικό event υπάρχει και στο Facebook.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις