Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ήρθαν στην Ελλάδα και στα καταστήματα της iStorm τα νέα iPhone

Διαθέσιμα στα καταστήματα της iStorm, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, είναι από σήμερα τα νέα iPhone 6s και 6s Plus.

Με μία επίσκεψη μπορεί κανείς να μάθει τα πάντα για τις νέες iOS συσκευές, με τη βοήθεια των ειδικών της Apple που είναι πάντα πρόθυμοι να παρουσιάσουν ζωντανά τα νέα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητές τους.

Επιπλέον, για όσους θέλουν να αποκτήσουν ακόμα πιο εξειδικευμένες γνώσεις, διατίθενται αντίστοιχα πακέτα υπηρεσιών, τα οποία καλύπτουν μεγάλο εύρος θεμάτων και βοηθούν στην πλήρη αξιοποίηση των συσκευών.

Τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus αποτελούν τα πιο προηγμένα iPhone που υπήρξαν ποτέ, αφού δίνουν μια νέα διάσταση στο Multi-touch περιβάλλον με την εισαγωγή του 3D Touch, μιας καινοτομίας που αντιλαμβάνεται τη δύναμη με την οποία πιέζει ο χρήστης την οθόνη, με απώτερο στόχο την αλληλεπίδρασή του με το περιεχόμενο. Η οθόνη Retina HD που διαθέτουν είναι κατασκευασμένη από το ισχυρότερο γυαλί που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ και στην ήδη υπάρχουσα γκάμα έχει προστεθεί νέα απόχρωση φινιρίσματος, ροζ-χρυσαφί.

Επιπλέον, η προηγμένη iSight camera 12-MP, περιλαμβάνει τη νέα δυνατότητα Live Photos, επιτρέποντας στο χρήστη μαζί με τη λήψη της φωτογραφίας, να καταγράψει ό,τι συμβαίνει πριν και μετά.

Οι νέες συσκευές διατίθενται σε όλα τα καταστήματα iStorm, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και οι τιμές ξεκινούν, για το iPhone 6s από 789 ευρώ και για το iPhone 6s Plus από 899 ευρώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις