Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέο fashion app LEAF by Skroutz!

To LEAF by Skroutz, μία νέα mobile fashion εφαρμογή που απευθύνεται στους λάτρεις του online shopping οι οποίοι με τη σειρά τους θέλουν να ανακαλύπτουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας, να εμπνέονται καθημερινούς συνδυασμούς και να κάνουν “βόλτα” στις ψηφιακές βιτρίνες των ηλεκτρονικών καταστημάτων προκειμένου να κάνουν εύκολα και γρήγορα τις αγορές τους, λανσάρισε το Skroutz.

Το LEAF περιλαμβάνει συλλογές με χιλιάδες επιλεγμένα παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ για τον άνδρα και τη γυναίκα, που είναι διαθέσιμα στα fashion e-shops της δημοφιλούς μηχανής αναζήτησης. Τα δε είδη μόδας και τα αξεσουάρ στο περιβάλλον της εφαρμογής παρουσιάζονται στη λογική των “Collections”, όπου ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί και να “χαζέψει” τις προτεινόμενες συλλογές από μια πληθώρα προϊόντων για ένα εύρος διαφορετικών περιστάσεων, όπως λ.χ. Βραδινά, Gym και Denim για τη γυναίκα ή Casual, Rock και Military για τον άνδρα.

Όσο για τις συλλογές του LEAF, αυτές εμπλουτίζονται διαρκώς και ανανεώνονται σε συχνή βάση μέσα στην ημέρα, επιτρέποντας στο χρήστη να ανακαλύπτει νέες ιδέες και προϊόντα που ταιριάζουν στην καθημερινή του διάθεση και στο προσωπικό του στυλ. Προς το παρόν το LEAF είναι διαθέσιμο στο Google Play Store για Android συσκευές, ενώ η ομάδα του Skroutz προετοιμάζει την έκδοση της εφαρμογής για συσκευές με λειτουργικό iOS.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις