Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Εβδομάδα επιβράβευσης συναλλαγών από το Viva Wallet

To Viva Wallet, το πρώτο Ελληνικό ηλεκτρονικό πορτοφόλι, από 08/02 έως 14/02 και με αφορμή την γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου, παρουσιάζει την προωθητική ενέργεια «Και ο έρωτας θέλει… το Σινεμά του!»

Για 7 ημέρες όσοι πραγματοποιούν αγορές μέσα από το Viva Wallet τους, μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για 50 διπλά εισιτήρια για την ταινία που επιθυμούν σε οποιοδήποτε συνεργαζόμενο με το δίκτυο του Viva, κινηματογράφο.

Το Viva Wallet μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια μεγάλη γκάμα ηλεκτρονικών πληρωμών, στα πρότυπα του web banking των τραπεζών, μέσω της υπηρεσίας Viva Paymets, με σημείο διαφοροποίησης την εφαρμογή για Smartphone μέσω της οποίας μπορούν να γίνουν πολλές συναλλαγές. Φορτίζεται με χρήματα με πολλούς τρόπους: τραπεζικές μεταφορές, άλλα viva wallet, από φυσικά σημεία κ.α.

Το Viva.gr, είναι μια πλατφόρμα αγοράς εισιτηρίων στην Ελληνική αγορά η οποία καλύπτει πάνω από το 80% των θεατρικών και μουσικών παραγωγών της χώρας καθώς και την πλειοψηφία των ομάδων της Super League και Basket League, έρχεται να ενδυναμώσει την παρουσία της στις υπηρεσίες ticketing στον χώρο του σινεμά, προσθέτοντας στις ήδη υπάρχουσες ανεξάρτητες αίθουσες και κινηματογραφικά φεστιβάλ που έχει σε όλη την Ελλάδα, την πιο δημοφιλή αλυσίδα Multiplex.

Η πλατφόρμα Viva Wallet αναπτύχθηκε από την εταιρεία Viva Υπηρεσίες Πληρωμών ΑΕ, του oμίλου εταιρειών Viva, και αποτελεί το πρώτο ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος στη χώρα, με άδεια από την Τράπεζα της Ελλάδος, για λειτουργία σε 31 χώρες της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Ζώνης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις