Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startup και ακουστικό που μεταφράζει σε πραγματικό χρόνο λόγω… έρωτα

Όπως μας λέει ο Andrew Ochoa, ιδρυτής και CEO της Waverly Labs, η γνωριμία με μια κοπέλα από την Γαλλία ήταν αφορμή για να συλλάβει και να υλοποιήσει το πρωτότυπο του The Pilot.

Πρόκειται για ένα ακουστικό το οποίο μεταφράζει σε πραγματικό χρόνο διάφορες γλώσσες έτσι ώστε να υπάρχει άμεση επικοινωνία!

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2013 και ετοιμάζει καμπάνια crowdfunding στο IndiGoGo έτσι ώστε το προϊόν να βγει στην αγορά την Άνοιξη του 2017 με τιμή 299 δολ. Τα ακουστικά συνεργάζονται με μια εφαρμογή στο Smartphone όπου και γίνεται η επιλογή των γλωσσών προς μετάφραση αλλά και η επιλογή των ατόμων που θα συμμετέχουν στην ομάδα μετάφρασης.

Όπως αναφέρει ο δημιουργός του The Pilot η εφαρμογή προσφέρει το απαραίτητο λεξιλόγιο για την μετάφραση αλλά δεν ξεκαθαρίζεται αν τα ακουστικά απλά μεταφέρουν τις συνομιλίες στο Smartphone, όπου και γίνεται η μετάφραση και προωθούνται στο άλλο άτομο, ή η μετάφραση γίνεται στο ακουστικό με τη βοήθεια του Smartphone.

Εκτός απο το The Pilot υπάρχει και το Ili το οποίο έχει διαφορετική λογική μια και πρόκειται για μια αυτόνομη συσκευή η οποία φοριέται στο λαιμό και κάνει όλη τη δουλειά εσωτερικά με σύνθεση φωνής.

Earpieces and app - white

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις