Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Visa Travel Tools App, ο σύντροφος στις διακοπές μας

Η Visa Europe ανακοίνωσε την ανανεωμένη έκδοση της εφαρμογής Travel Tools για τους ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο. Η εφαρμογή προσφέρει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες όπως τοποθεσίες ATM, μετατροπές νομισμάτων, βοήθεια αν η κάρτα σας χαθεί ή κλαπεί καθώς και συμβουλές για την κατάλληλη διαχείριση των χρημάτων στις διακοπές.

Η ανανεωμένη εφαρμογή έρχεται με νέα χαρακτηριστικά πάνω στην ώρα για την περίοδο των διακοπών όπως η δυνατότητα στους τουρίστες να ελέγχουν εύκολα και από νωρίς το επίπεδο αποδοχής καρτών στον προορισμό τους, όπως σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, καταστήματα, τοπικές συγκοινωνίες κτλ. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών όσοι χρησιμοποιούν την εφαρμογή θα έχουν πρόσβαση σε προσφορές και εκπτώσεις σε όλο τον κόσμο, προερχόμενες από υπηρεσίες εντοπισμού τοποθεσίας.

Η εφαρμογή προσφέρεται δωρεάν στο Apple Store ή το Google Play.

Σχολιάζοντας το λανσάρισμα της εφαρμογής, o κος Νίκος Καμπανόπουλος, Γενικός Διευθυντής Visa Europe, Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία ανέφερε:
Η εφαρμογή Travel Tools της Visa μπορεί να γίνει ο ιδανικός σύντροφος των διακοπών. Απλά και γρήγορα, παρέχει στον ταξιδιώτη πληροφορίες που χρειάζεται, όπως το κοντινότερο ΑΤΜ ή βοήθεια σε περίπτωση απώλειας της κάρτας. Έτσι αισθάνεστε άνετα και ασφαλείς χρησιμοποιώντας την κάρτα Visa στο εξωτερικό, όπως ακριβώς κάνετε και στην Ελλάδα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις