Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

CIO Executive Meetup από την ΙΒΜ σε συνεργασία με την A.M.M.I.T.E.C

H ΙΒΜ Ελλάδος σε συνεργασία με την A.M.M.I.T.E.C, διοργανώνει την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016, το CIO (Chief Information officer) Executive Meetup με τίτλο «Transform your business with IBM solutions» στο Varoulko Seaside, στον Πειραιά και ώρα 18:00.

Στόχος της εν λόγω εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των Διευθυντών Πληροφορικής Ελληνικών Επιχειρήσεων για τεχνολογίες αιχμής οι οποίες τους επιτρέπουν -μεταξύ άλλων- να ανταποκρίνονται με ταχύτητα, αμεσότητα και ευελιξία στις σύγχρονες καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του CIO Executive Meetup, τα στελέχη της ΙΒΜ θα παρουσιάσουν στους προσκεκλημένους καινοτόμες λύσεις όπως:

  • Managed Security Services: διαχείριση και συντονισμό των υπηρεσιών ασφαλείας όλης της επιχείρησης.

  • Enterprise Content Management: διατήρηση περιεχομένου με κύριο στόχο την αύξηση της παραγωγικότητας, τη διευκόλυνση της συνεργασίας με ταυτόχρονη μείωση του κόστους και του χρόνου επεξεργασίας, και τη συμμόρφωση με τα διεθνή πρότυπα και νομοθεσίες.

  • Mobile Device Management: ασφάλεια, έλεγχο, κεντρική διαχείριση και υποστήριξη των κινητών συσκευών όπου και αν αυτές βρίσκονται.

  • SoftLayer Cloud Platform: η πλατφόρμα Cloud υπηρεσιών, η οποία επιτρέπει την ανάπτυξη και διαχείριση φυσικών και εικονικών μηχανών για τη φιλοξενία οποιασδήποτε εφαρμογής κάνοντας χρήση ενός self-service management portal

Η εκδήλωση απευθύνεται σε CIOs επιχειρήσεων από τον κλάδο της ναυτιλίας αλλά και σε CIOs εταιρειών ανεξαρτήτως κλάδου, οι οποίοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να αξιοποιήσουν τις εν λόγω λύσεις στο δικό τους επιχειρηματικό περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή δείτε εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις