Η Yoleni’s απορροφά πλήρως την αύξηση του ΦΠΑ

Newsroom
1'

Η εταιρεία Yoleni’s – το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό delicatessen στην Ελλάδα – δεδομένης της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, αποφάσισε να απορροφήσει πλήρως την επιπλέον επιβάρυνση στον υπάρχοντα ΦΠΑ που ισχύει από την 1 Ιουνίου 2016 για το σύνολο των προϊόντων της.

Είναι η δεύτερη φορά που το Yolenis.com απορροφά την αύξηση στο ΦΠΑ, από το περασμένο καλοκαίρι (Αύγουστο του 2015), διατηρώντας τη σχέση εμπιστοσύνης, που έχει δομήσει με τους πελάτες της αλλά και με τους Έλληνες παραγωγούς.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
ΑπόNewsroom
Ακολουθήστε
Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.