Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

TEDxAcademy 2016 «Re-imagine Greece»

Το TEDxAcademy επιστρέφει για 7η συνεχή χρονιά τη 1η Οκτωβρίου 2016 με θέμα «Reimagine Greece», στην αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και υποδέχεται 18 διεθνώς αναγνωρισμένους ομιλητές, για να μοιραστούν με το ελληνικό κοινό καινοτόμες και δημιουργικές σκέψεις.

Το φετινό TEDxAcademy μας προσκαλεί να συζητήσουμε πώς μπορούμε να επαναπροσδιορίσουμε την Ελλάδα που σήμερα βιώνει κρίση σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς της, να οραματιστούμε μια μακροχρόνια προοπτική το 2030 και να συζητήσουμε λύσεις που θα μας προχωρήσουν μπροστά σαν κοινωνία και χώρα. Το TEDxAcademy 2016 δίνει το βήμα σε κάθε κινητήρια ιδέα που αξίζει να ακουστεί και να μεταδοθεί, με στόχο ένα καλύτερο αύριο.

Μεταξύ των φετινών ομιλητών που θα βρεθούν στη σκηνή του TEDxAcademy «Reimagine Greece» είναι ο Γιώργος Λογοθέτης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Libra Group. Το Libra Group είναι ένας ιδιόκτητος διεθνής επιχειρηματικός όμιλος που ελέγχει 30 θυγατρικές εταιρείες σε 35 χώρες, οι οποίες δραστηριοποιούνται σε έξι ηπείρους. Επικεντρώνεται κυρίως στη ναυτιλία, την αεροπορία, στην αγορά των ακινήτων, της φιλοξενίας και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Οι πολυάριθμες παγκόσμιες πρωτοβουλίες του περιλαμβάνουν το “Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας” που δημιουργήθηκε από το Libra Group με δέσμευση 10 εκατ. ευρώ για χρηματοδότηση σε νεοφυείς επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του TEDxAcademy, Νίκη Συροπούλου, δήλωσε: «Στο TEDxAcademy, εδώ και επτά χρόνια, προωθούμε τις καινοτόμες ιδέες, την έμπνευση, την δημιουργικότητα, τους πρωτοπόρους ανθρώπους με ιδέες, όραμα και λύσεις για ένα καλύτερο αύριο. Το θέμα της φετινής διοργάνωσης είναι η Ελλάδα που ονειρεύομαι το 2030. Το πρώτο βήμα για να αλλάξουμε τη χώρα μας είναι να μιλήσουμε για όσα ονειρευόμαστε γ’ αυτή ».

Οι εγγραφές για συμμετοχή στο TEDxAcademy 2016 έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ περισσότερες πληροφορίες θα αναρτώνται συνεχώς το επόμενο διάστημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του TEDxAcademy, www.tedxacademy.com, αλλά και στα social media του οργανισμού.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις