Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Μεγάλη ανάπτυξη για την υπηρεσία παραλαβής ιντερνετικών αγορών UPS My Choice

Η UPS ανακοίνωσε ότι πάνω από δύο εκατομμύρια καταναλωτές στην Ευρώπη χρησιμοποιούν την διαδικτυακή υπηρεσία UPS My Choice για την διαχείριση των παραλαβών τους.

Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν και λανσαρίστηκε τον Οκτώβριο του 2014 για να παράσχει στους έμπορους λιανικής μια πλατφόρμα που θα βοηθά τους διαδικτυακούς τους πελάτες να έχουν μεγαλύτερο έλεγχο στις διαδικτυακές τους αγορές. Σήμερα περισσότερα από 26 εκατομμύρια καταναλωτές χρησιμοποιούν το UPS My Choice σε όλο τον κόσμο.

Η υπηρεσία UPS My Choice αποτελεί κεντρικό χαρακτηριστικό της εφαρμογής για κινητά UPS Mobile App η οποία είναι διαθέσιμη σε 12 χώρες της Ευρώπης: Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία, Πολωνία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο.

«Η συνεχιζόμενη ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου έχει οδηγήσει στην αύξηση του αριθμού των δεμάτων. Στόχος της UPS είναι να παραδίδει στο σημείο που επιθυμούν και βρίσκονται οι καταναλωτές. Το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών μας για τους εμπόρους λιανικής βοηθά στην περαιτέρω ανάπτυξή τους βελτιώνοντας την εμπειρία της διαδικτυακής αγοράς για τους πελάτες τους», δήλωσε ο Jim Keamey, Country Manager για την UPS Ουγγαρίας, Ρουμανίας και Ελλάδας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις