Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η VesselBot στο YoungShip Cyprus

Η VesselBot, γνωστή για την διαδικτυακή πλατφόρμα ναύλωσης πλοίων εμπορικής ναυτιλίας, φιλοξενήθηκε την Τρίτη 12 Ιουλίου, από το YoungShip Κύπρου σε μια εκδήλωση με θέμα την καινοτομία στην αγορά της Ναυτιλίας.

Το YoungShip Cyprus ιδρύθηκε το 2011 στα πλαίσια του διεθνούς μη κερδοσκοπικού οργανισμού YoungShip International (Νορβηγία, 2004). Ως ενεργό σωματείο στο χώρο της ναυτιλίας, δίνει τη δυνατότητα σε νέους επαγγελματίες μέχρι την ηλικία των 40 ετών, οι οποίοι εργάζονται στον τομέα της ναυτιλίας αλλά και της ευρύτερης ναυτιλιακής βιομηχανίας, να συμμετέχουν ως μέλη ή διοικητικά στελέχη του οργανισμού, ενδυναμώνοντας την  προσπάθεια επίτευξης ενός ισχυρού επαγγελματικού δικτύου νέων στο χώρο.

Σημαντική διεθνής διάκριση για το VesselBot

Την εκδήλωση άνοιξε ο  Σωτήρης Καμπανελάς  Αντιπρόεδρος του YoungShip Cyprus και στη συνέχεια χαιρέτησε ο  Φίλιππος Φίλης Αντιπρόεδρος του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητήριου. Τα μέλη του YoungShipCyprus και οι καλεσμένοι είδαν από κοντά την παρουσίαση της πλατφόρμας ναύλωσης πλοίων Εμπορικής Ναυτιλίας της VesselBot από τον Κωνσταντίνο Κομοδρόμο CEO & Co-founder του VesselBot.

Επιπλέον αναπτύχθηκε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση γύρω από το θέμα των καινοτόμων τεχνολογιών οι οποίες είναι πλέον διαθέσιμες στην αγορά της Ναυτιλίας και το κατά πόσο είναι έτοιμη να τις υιοθετήσει και να επωφεληθεί από αυτές.

veselbot

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις