Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Nannuka μέλος του ΣΕΤΕ

Την ένταξή της στον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) ανακοίνωσε η Nannuka, εταιρεία που δραστηριοποιείται εδώ και δύο χρόνια στις εξατομικευμένες λύσεις γύρω από το babysitting και τη δημιουργική απασχόληση.

H Nannuka παρέχει μια online υπηρεσία, η οποία, συνδέει τους γονείς με babysitters και παιδαγωγούς.  Το χαρακτηριστικό που διαφοροποιεί τη Nannuka είναι ότι τα profiles των υποψηφίων εργαζομένων έχουν αξιολογηθεί με προσωπική συνέντευξη από το εξειδικευμένο προσωπικό της Nannuka, λαμβάνοντας υπ’ όψη την πρότερη εμπειρία τους και τις συστάσεις που έχουν από γονείς και άλλους εργασιακούς φορείς.

Διαθέτοντας μια βάση χιλιάδων αξιολογημένων παιδαγωγών και babysitters και συγχρόνως ολοκληρώνοντας το λανσάρισμα του Nannuka Italia, η εταιρεία περνάει στην επόμενη φάση ανάπτυξής της με στοχοποίηση των ξένων & εγχώριων επισκεπτών. Η Nannuka έρχεται να καλύψει το κενό στις ελλείψεις στην εξυπηρέτηση των οικογενειών προωθώντας και αναδεικνύοντας τα προσόντα των Ελλήνων παιδαγωγών από τη μια και βελτιστοποιώντας τις υπηρεσίες που προσφέρουν τα τουριστικά καταλύματα της Ελλάδας στις οικογένειες από την άλλη. Η ανάπτυξη του φιλικού προς την οικογένεια χαρακτήρα τουριστικού καταλύματος έχει ως αποτέλεσμα την άμεση προσέλκυση περισσότερων πελατών – οικογενειών, τόσο σε τοπικό, όσο και σε inbound επίπεδο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις