Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Google Dev Progressive Web Apps (#PWA) στο Ηράκλειο

Το Google Dev Progressive Web Apps (#PWA) διοργανώνει η επίσημη κοινότητα Google Developers Group (GDG) Ηρακλείου σε συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Ιουλίου στις 16:00 στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου (Πλαστήρα με Ρωμανού).

Η εκδήλωση έχει ως σκοπό την παρουσίαση των τελευταίων εξελίξεων και τάσεων στον τομέα των Google Progressive Web Apps όπως ανακοινώθηκαν τον περασμένο μήνα στο Άμστερνταμ στο Progressive Web App Dev Summit.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν δύο Google Developer Experts, ο Uri Shaked από το Ισραήλ και ο Umar Hansa από το Λονδίνο. Ο Uri Shaked θα μιλήσει για τις τεχνολογίες των Low Energy & Web Bluetooth και μέσω ενός live demo θα δείξει πως μπορεί να γίνει έλεγχος ενός έξυπνου λαμπτήρα κι ενός εκτυπωμένου 3D ρομπότ απευθείας μέσα από μια σελίδα web. Ο Umar Hansa θα αναλύσει την ενσωμάτωση των καλύτερων πρακτικών των Progressive Web Apps σε ένα αυτοματοποιημένο περιβάλλον.

 

Ο Uri Shaked
Ο Uri Shaked
Ο Umar Hansa
Ο Umar Hansa

 

Η κοινότητα του GDG Ηρακλείου προσκαλεί τους προγραμματιστές, επιχειρήσεις, εταιρείες, εκπαιδευτικούς/ ερευνητικούς φορείς να συμμετέχουν στο Sandbox του #PWA (ανεπίσημη/ άτυπη έκθεση) και να προβάλλουν το έργο τους, τις ιδέες τους, τις υπηρεσίες, τα εργαλεία τους που σχετίζονται με το Web Designing και τις τεχνολογίες του, να ανταλλάξουν σκέψεις και ιδέες με το κοινό και να δικτυωθούν. Επιλεγμένα demos θα παρουσιαστούν στο κεντρικό stage του #PWA στην ενότητα των «Local Demos».

Στη διάρκεια του #PWA στο GDG lounge που θα βρίσκεται στο Sandbox θα ακουστούν μερικές σημαντικές ειδήσεις σχετικά με το Ηράκλειο και την πρωτοβουλία της Google «Together with Google Developers».

Η είσοδος στο #PWA είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες, απαιτείται εγγραφή εδώ ή στο επίσημο site #PWA. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να συμμετέχετε στο «Sandbox» και στα «Local Demos» δηλώστε το ενδιαφέρον σας στέλνοντας e-mail στο [email protected]

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις