Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το ελληνικό εισιτήριο για το μεγάλο European Pirate Summit

Το The Cube Athens διοργανώνει στις 4 Αυγούστου, 7-10 μμ, το Athens Pirate Summit όπου προσκαλεί τις Startups να συμμετάσχουν και να παρουσιάσουν την ιδέα τους και τα πλάνα τους με στόχο τη συμμετοχή στο The European Pirate Summit το οποίο θα γίνει 5-6 Σεπτεμβρίου 2016 στην Κολωνία.

Το European Pirate Summit είναι από τα μεγαλύτερα και διαφορετικά Startups events στην Ευρώπη λόγω θέματος αλλά και του τρόπου παρουσίασης, πάνω στη γνωστή πειρατική σανίδα. Όπως προαναφέραμε απευθύνεται κυρίως σε Startups αρχικού σταδίου και συγκεντρώνει πολλά και μεγάλα ονόματα επενδυτών και στελεχών μεγάλων επιχειρήσεων. Γίνεται για έκτη χρονιά και προβλέπεται να παρευρεθούν στην εκδήλωση πάνω από χίλια άτομα.

Πάνω από 80 Startups απ’ όλο τον κόσμο αναμένεται να συμμετάσχουν φέτος με ένα τρίλεπτο pitching συν δυο λεπτά ερωτήσεων από το πάνελ των ειδικών.

Η Startup που θα κερδίσει αυτή τη φορά δεν θα λάβει χρηματικό βραβείο αλλά θα έχει την ευκαιρία να ταξιδεύσει στο Λονδίνο και στο Βερολίνο και για δύο ημέρες να έχει κλεισμένα ραντεβού, 1 προς 1,  με επενδυτές όπως οι Angel.co/500 Startups, Capnamic Ventures, Cavalry Ventures, Accel, Atomico, Balderton, Connect, DN Capital κ.α.

Οι ελληνικές Startup που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην εκδήλωση της Αθήνας μπορούν να δουν τις προϋποθέσεις και την αίτηση συμμετοχής εδώ.

Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση μπορούν να κάνουν κράτηση θέσεων εδώ.

Pirate Summit, Cologne, Germany 3 September 2014 - Image by Dan Taylor/Heisenberg Media

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις