Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Maker Faire έρχεται στην Ελλάδα

Το Maker Faire, η γνωστή εκδήλωση για το «Making» σε όλους τους τομείς έρχεται και στην Ελλάδα. Το Athens Mini Maker Faire θα πραγματοποιηθεί στις 1-2 Οκτωβρίου 2016, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Η εκδήλωση αποσκοπεί στη συγκέντρωση για τους λάτρεις του «Φτιάξτο Μόνος Σου» σε ένα μέρος.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά κατασκευές που αφορούν την τεχνολογία, την εκπαίδευση, την επιστήμη, την τέχνη, τη χειροτεχνία, τη μηχανική, το φαγητό, την καινοτομία κλπ.

Διοργανωτές του Athens Mini Maker Faire είναι ο Σταύρος Μεσσήνης, ιδρυτής του THE CUBE ATHENS και ο Κώστας Φονταλής, Διοργανωτής της ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΚΑ.

Το Maker Faire υποστηρίζεται από το περιοδικό ΜΑΚΕ,  γνωστό περιοδικό για το DIY (Do-It-Yourself ) σε σχέση με τα τεχνολογικά προϊόντα. Το πρώτο Maker Faire πραγματοποιήθηκε το 2006 στο Bay Area και αναπτύχθηκε σε όλο τον κόσμο με συμμετοχή 24 Makers Faire και 125 Mini Maker Faire.

Οι αιτήσεις συμμετοχής για τους εκθέτες είναι ανοικτές μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου. Μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για την έκθεση εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις