Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το CruiseInn σαλπάρει στις 17-21 Οκτωβρίου

Το CruiseInn, ο εν πλω επιχειρηματικός διαγωνισμός καινοτομίας επιστρέφει ακόμη μία φορά στα νερά του Αιγαίου στις 17-21 Οκτωβρίου.

Ο διαγωνισμός που διεξάγεται υπό τη μορφή κρουαζιέρας και συδιοργανώνεται από το ThinkBiz και τη Celestyal Cruises αυτή τη φορά επικεντρώνεται σε ιδέες στον τομέα του Τουρισμού και της Οινογαστρονομίας.

Για να μπορέσει κάποιος να δηλώσει συμμετοχή στο διαγωνισμό θα πρέπει να είναι μέχρι 30 ετών, με γνώσεις Πληροφορικής, Design ή Management ή να έχει μία επιχειρηματική ιδέα στον τομέα του Τουρισμού και της Οινογαστρονομίας.

Οι στάσεις του διαγωνισμού αυτή τη φορά είναι οι: Μύκονος, Κουσάντασι, Πάτμος, Ρόδος, Ηράκλειο και ΣαντορίνηΟ νικητής θα λάβει χρηματικό έπαθλο 3.500 ευρώ από την Celestyal Cruises και υπηρεσίες επιχειρηματικής υποστήριξης από τους συνεργάτες του προγράμματος.

Στην κρουαζιέρα θα λάβουν μέρος 30 συμμετέχοντες. Κατόπιν σύντομης συνέντευξης θα σχηματιστούν ομάδες με συμπληρωματικές δεξιότητες, οι οποίες θα αναπτύξουν και παρουσιάσουν την επιχειρηματική του ιδέα στην κριτική επιτροπή.

Στη διάρκεια της κρουαζιέρας, οι ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάρια από μέντορες και να δικτυωθούν και με τοπικούς φορείς σε κάθε στάση-σταθμό. Μία σειρά από παραδοτέα αντικειμενα σε καθημερινή βάση θα βοηθήσουν τις ομάδες να οδηγηθούν βήμα-βήμα στην υλοποίηση του πρωτοτύπου της επιχειρηματικής τους ιδέας.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το CruiseInn και να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις