Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Βραβείο καινοτομίας για το Palo News Digest Mobile App

To Palo News Digest, η πρώτη εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα με την ειδησεογραφία από όλα τα sites και blogs σε περιλήψεις, βραβεύθηκε στην κατηγορία Innovative R&D mob apps των CYTA Mobile Excellence Awards.

Συγκεκριμένα το Palo News Digest βραβεύθηκε στην κατηγορία Καινοτόμες Εφαρμογές για κινητά, ξεχωρίζοντας για τις καινοτόμες τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης που έχουν αναπτυχθεί από την Palo services ειδικά για την εφαρμογή.

Μετά την απονομή ο ιδρυτής και CEO της Palo services Παναγιώτης Τσαντίλας δήλωσε σχετικά: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε με στόχο τη δημιουργία ενός πρωτοπόρου εργαλείου ενημέρωσης, όπως είναι το Palo News Digest. Το Βραβείο αυτό αλλά και το Βραβείο ΕΒΓΕ 2016 είναι μία ανταμοιβή για τις προσπάθειές μας. Το Digest αποκτά συνεχώς νέους φανατικούς χρήστες, οι οποίοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι και μας δίνουν την υψηλότερη βαθμολογία στα Android ratings μεταξύ όλων των ειδησεογραφικών εφαρμογών στην Ελλάδα. H μεγάλη ανταπόκριση στο ελληνικό κοινό μας έδωσε τη δύναμη να αναπτύξουμε την εφαρμογή σε άλλες 4 χώρες και να συνεχίζουμε την ανάπτυξη και εξέλιξη της»

Η εφαρμογή προσφέρει άμεση πρόσβαση σε όλες τις ειδήσεις από 1.400 sites και 10.000 blogs εύκολα, γρήγορα και συνοπτικά στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου, όπου και αν βρίσκεται ο χρήστης.

Το Palo News Digest είναι διαθέσιμο δωρεάν σε 5 χώρες (Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία, Σερβία και Ρουμανία) για τους χρήστες smartphones στο App Store και το Google Play.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις