H ethelon και το HIGGS σας προσκαλούν στο τριήμερο συνέδριο Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας «Imp!act ethelon, powered by euforia».
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του HIGGS, Βίκτωρος Ουγκώ 15 στην Αθήνα, από τις 21 Οκτωβρίου μέχρι τις 23 Οκτωβρίου 2016.
Το «Imp!act ethelon powered by euforia» απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν ή απασχολούνται ήδη με την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα. Κατά την διάρκεια του συνεδρίου οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με επιτυχημένους κοινωνικούς επιχειρηματίες, οι οποίοι μέσα από ομιλίες και βιωματικές παρουσιάσεις θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να εμπνευστούν και να αναπτύξουν την δικιά τους κοινωνική επιχειρηματική ιδέα που θα δώσει λύσεις στα πιο σοβαρά κοινωνικά, περιβαλλοντικά και οικονομικά προβλήματα που ταλαντεύουν την ελληνική ή παγκόσμια κοινωνία.
Στη συνέχεια μέσα από διαδραστικά workshops θα μετατρέψουν την ιδέα τους σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο δράσης και θα λάβουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις, tips & how–to από καταξιωμένους στο χώρο ανθρώπους για τη δημιουργία μίας πετυχημένης κοινωνικής επιχείρησης.
Μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριό σας εδώ.
Ώρες συνεδρίου:
Παρασκευή 21/10: 16.30 – 20.00
Σάββατο 22/10: 10.15- 20.00
Κυριακή 23/10: 10.15 – 20.00
Το αναλυτικό πρόγραμμα καθώς και περισσότερες πληροφορίες για τους ομιλητές θα ανακοινωθούν στο facebook event.
