Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Be Finnovative BootCamp για τη τελική επιλογή των ομάδων FinTech

Ο Impact Accelerator της Εθνικής Τράπεζας και της CrowdPolicy, Be Finnovative, είναι ένα βήμα πριν τη τελική επιλογή των ομάδων που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα τους επόμενους έξι μήνες.

Το ενδιαφέρον του κοινού είναι μεγάλο αν κρίνουμε από τις περίπου 60 αιτήσεις που κατατέθηκαν και αυτή τη στιγμή γίνεται η επιλογή των 20-25 ομάδων οι οποίες θα συμμετάσχουν στο Bootcamp το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Από την ερχόμενη Παρασκευή και μέχρι την Κυριακή οι επιλεγμένες ομάδες θα δουλέψουν τις ιδέες τους με τη συμβολή μεντόρων και ειδικών έτσι ώστε να γίνει το απαραίτητο pitching την Κυριακή το απόγευμα και να επιλεγούν οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Οι ομάδες που θα συμμετέχουν θα πρέπει να αναπτύσσουν την ιδέα τους στο ευρύτερο θεματικό πεδίο των χρηματο-οικονομικών συναλλαγών (FinTech) όπως τραπεζικές συναλλαγές, συναλλαγές πληρωμώνmobile εφαρμογές, αυτοματοποιημένα customer care συστήματα (bots), mobile payments, blockchainσυστήματα e-commerce, ticketing κ.λπ., με εφαρμογές εκτός από τον τραπεζικό τομέα και σε άλλους δυναμικούς τομείς της οικονομίας, όπως είναι ο τουρισμός, η αγροτική οικονομία, οι ασφάλειες, οι μεταφορές, η ενέργεια, η ναυτιλία κοκ.

Η Εθνική Τράπεζα παράλληλα με τη εξέλιξη των projects θα αναπτύσσει και το API της έτσι ώστε να προσαρμόζεται στις ανάγκες των ομάδων αλλά και να εμπλουτίζεται με νέες δυνατότητες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις