Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Ελλάδα για 5η συνεχόμενη χρονιά στο Mobile World Congress

Η Ελλάδα θα συμμετάσχει για 5η συνεχόμενη χρονιά με εθνικό περίπτερο και αποστολή που συνδιοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) και το Enterprise Greece, με την υποστήριξη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) και με την υποστήριξη του Corallia στο πλαίσιο μιας ευρύτερης συνεργασίας για συμμετοχή στα μεγάλα διεθνή γεγονότα της τεχνολογίας.

Η αποστολή στο MWC έχει την υποστήριξη της ελληνικής Πολιτείας και  τελεί υπό την αιγίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η ελληνική αποστολή στο Mobile World Congress θα έχει μαζί της, όπως και στις προηγούμενες συμμετοχές, το οικοσύστημα της καινοτομίας και τεχνολογίας της χώρας. Kύριος στόχος της φετινής αποστολής είναι η διεθνής δικτύωση των ελληνικών επιχειρήσεων και η δημιουργία συνεργιών.

Με την κίνηση αυτή, επιδιώκεται να παρουσιαστούν στο διεθνές κοινό δυναμικές επιχειρήσεις του κλάδου της τεχνολογίας και να αναδείξουμε την Ελλάδα της καινοτομίας και της εξωστρέφειας που επενδύει σε ένα νέο μοντέλο επιχειρηματικής δραστηριότητας, με στόχο την αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού και της ελληνικής τεχνογνωσίας, για την προώθηση ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών στην παγκόσμια σκηνή.

Πέρυσι, στις διάφορες εκδηλώσεις του συνεδρίου και έκθεσης, συμμετείχαν περισσότεροι από 100.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο, σημαντικός αριθμός από υψηλόβαθμα στελέχη φορέων και επιχειρήσεων από 204 χώρες, που εξέθεσαν τις δραστηριότητες και τα προϊόντα τους σε 2.200 περίπτερα που καταλάμβαναν συνολικά 100.000 τ.μ. ωφέλιμου χώρου. Το συνέδριο και η έκθεση έτυχαν εντονότατης κάλυψης από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, τα οποία απέστειλαν περισσότερους από 3.900 δημοσιογράφους των ραδιοτηλεοπτικών μέσων, των εφημερίδων μεγάλης κυκλοφορίας και του ειδικού τύπου.

Η επίσημη παρουσίαση της Ελληνικής Αποστολής και του Εθνικού Περιπτέρου στο Mobile World Congress 2017 θα γίνει την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017 στις 14:30 στο Χρηματιστήριο Αθηνών, Λεωφόρος Αθηνών 110.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις