Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

5ος Γύρος Διαγωνισμού CU RestartUp @ΡΟΜΑΝΤΣΟ: τελευταίο διήμερο συμμετοχών

Tο BIOS Ρομάντσο και το CU διοργανώνουν για 5η συνεχόμενη φορά το διαγωνισμό CU RestartUp @Ρομάντσο που δίνει τη δυνατότητα σε νέους δημιουργούς να αποκτήσουν δωρεάν επαγγελματική στέγαση, επικοινωνιακή στήριξη & συμβουλευτικές υπηρεσίες για 8 μήνες στη θερμοκοιτίδα του Ρομάντσο.

Η ομάδα του Bios Ρομάντσο και το CU καλούν νέους δημιουργούς ή ομάδες νέων δημιουργών, 18-28 ετών, που ασχολούνται με το design, τον προγραμματισμό, τη φωτογραφία, τη μόδα ή με οτιδήποτε δημιουργικό και μοναδικό και χρειάζονται χώρο εργασίας για να εξελίξουν τις ιδέες τους, να συνδεθούν με άλλους δημιουργούς και να κάνουν το πιο δυναμικό ξεκίνημα στην καριέρα τους.

Δηλώστε συμμετοχή έως τις 15 Φεβρουαρίου 2017, υποβάλλοντας το βιογραφικό σας και δείγμα δουλειάς σας. Οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από ειδική Επιτροπή που αποτελείται από τους:
Πάνο Χαραλάμπους: Πρύτανη της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών.
Δημήτρη Φακίνο: Εκδότη του περιοδικού +DESIGN και διοργανωτή των Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής και Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ).
Κωνσταντίνο Γουναρίδη: Διευθύνοντα Σύμβουλο της Σχολής Βακαλό Art & Design.
Βασίλη Χαραλαμπίδη: Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Πολιτιστικού Οργανισμού BIOS.
Εκπροσώπους της Ομάδας CU.

Ο διαγωνισμός CU Restart Up @Ρομάντσο είναι η πρώτη ενέργεια στήριξης της επαγγελματικής δραστηριοποίησης του δημιουργικού κλάδου στην Ελλάδα, καθώς δίνει τη δυνατότητα σε νέους, να κάνουν τις δημιουργικές και πρωτοποριακές τους ιδέες πράξη.

Πληροφορίες για το διαγωνισμό και δήλωση συμμετοχής στο www.vodafonecu.gr/restartup

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις