Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ανοιξαν οι αιτήσεις για το Reload Greece Challenge 17

Το Reload Greece ανακοίνωσε την έναρξη των αιτήσεων για το νέο πρόγραμμα επιτάγχυνσης επιχειρήσεων, Reload Greece Challenge 17, σε συνεργασία με το Launch1000.

Οι δέκα Startups που θα επιλεγούν θα συμμετάσχουν σε ένα εντατικό πρόγραμμα εννέα ημερών έτσι ώστε να ετοιμαστούν για τη παρουσίαση της ιδέας τους μπροστά σε υποψήφιους επενδυτές με στόχο τη συγκέντρωση ενός αρχικού κεφαλαίου 50 έως 250 χιλ. λιρών.

O Accelerator θα διεξαχθεί στο London Business School, στο επιχειρηματικό κέντρο του Λονδίνου, και απευθύνεται σε Startups αρχικού σταδίου που έχουν ένα προϊον σε κατάσταση MVP, έχουν βγει στην αγορά έστω και δοκιμαστικά και ζητούν τη χρηματοδότηση για περαιτέρω ανάπτυξη.

Οι Startups θα πρέπει να σχετίζονται με την Ελλάδα είτε λύνοντας κάποιο πρόβλημα στη χώρα μας είτε να υπάρχει κάποιος κοινωνικο-οικονομικός αντίκτυπος.

Οι τομείς που θα εστιάσει το πρόγραμμα είναι: o Τουρισμός, η αγροτική παραγωγή, η ναυτιλία, τα χρηματοοικονομικά, η ιατρική και η εκπαίδευση με έμφαση στη Τεχνητή Νοημοσύνη, τα Μεγάλα Δεδομένα και την Virtual Reality.

Οι αιτήσεις μπορούν να γίνουν στον δικτυακό τόπο του Reload Greece μέχρι τις 3 Απριλίου 2017.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε και από το ενημερωτικό video του Reload Greece στο Facebook.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις