Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

2o YouthSpeak Forum Greece στις 30 Μαρτίου

Το 2ο YouthSpeak Forum της AIESEC Ελλάδος θα λάβει χώρα στις 30 Μαρτίου στο Μουσείο Μπενάκη με τη θεματική που έχει επιλεχθεί αφορά το «Entrepreneurial Education».

Πριν ενάμιση χρόνο πραγματοποιήθηκε μια παγκόσμια έρευνα (YouthSpeak Survey) και συγκέντρωσε περισσότερες από 160.000 απαντήσεις νέων που εξέφρασαν τη γνώμη τους για τα κοινωνικά ζητήματα που τους απασχολούν.

Μετά την ανάλυση αυτών των απαντήσεων δημιουργήθηκε μια πρωτότυπη εκδήλωση, το YouthSpeak Forum, που καλεί νέους ανθρώπους να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες ομιλίες, έχοντας ως στόχο να πυροδοτήσει συζητήσεις για τα ζητήματα που τους απασχολούν και τέλος να τους δώσει το βήμα να δημιουργήσουν οι ίδιοι ένα project που θα φέρει θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.

Ο συμμετέχων του YouthSpeak Forum όμως θα συμμετάσχει σε δύο σειρές από διαδραστικά workshops οργανωμένα από την P&G, την PwC και την Coca Cola, τα οποία αποσκοπούν στη συνεργασία διαφορετικών δυνάμεων και ικανοτήτων και στην ενεργοποίηση της σκέψης των συμμετεχόντων και φυσικά να συμμετάσχει στο networking space όπου θα παρευρίσκεται το DereeThe American College of Greece και τα MacDonalds.

Θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Η αίτηση συμμετοχής μπορεί να γίνει εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις