Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέες θέσεις απασχόλησης από την Coca-Cola Τρία Έψιλον στο Megaplant Σχηματαρίου

Περισσότερους από 50 εργαζόμενους αναζητεί η CocaCola Τρία Έψιλον για θέσεις εποχικής απασχόλησης στο Megaplant Σχηματαρίου, και συμβάλλει στην τόνωση της απασχόλησης.

Οι εργαζόμενοι που θα ενταχθούν στη μονάδα, θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν στο μεγαλύτερο εργοστάσιο αναψυκτικών και χυμών στη χώρα, μια υπερσύγχρονη μονάδα που μετά την πρόσφατη επένδυση 24 εκατ. ευρώ, αποτελεί πλέον την 7η μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής μεταξύ των 28 χωρών του Ομίλου Coca – Cola HBC.

CocaCola3E_980x620_02_STARTUPPERgr

 

Μέσα από τις νέες θέσεις, οι εργαζόμενοι μπορούν να συμβάλουν στην παραγωγή, αποθήκευση και διακίνηση αγαπημένων προϊόντων, όπως και στην ανταπόκριση στις αυξημένες ανάγκες της θερινής περιόδου.

Θα συμμετέχουν στην επίβλεψη και τήρηση όλων εκείνων των διαδικασιών, ενεργειών και ελέγχων που απαιτούνται για τη σωστή διευθέτηση, τακτοποίηση, φύλαξη και διακίνηση όλων των υλικών και προϊόντων που φυλάσσονται και διακινούνται στους αποθηκευτικούς χώρους των μονάδων, και θα εξασφαλίσουν την άριστη εξυπηρέτηση των καταναλωτών και των πελατών της εταιρείας.

Περισσότερες πληροφορίες για τις θέσεις
στο Megaplant Σχηματαρίου μπορείτε να βρείτε εδώ

Θα μπορέσουν να μάθουν και να εξελιχθούν δίπλα σε εξειδικευμένους ανθρώπους, προσηλωμένους στην ποιότητα και την άριστη απόδοση. Όπως κάθε χρόνο, στο τέλος της εποχικής περιόδου, κάθε εργαζόμενος λαμβάνει αναλυτικό feedback και αξιολόγηση, βάσει των οποίων υπάρχει και πλάνο απορρόφησης για μόνιμες θέσεις.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις