Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Πάμε Στοίχημα και στο Survivor

Η δημοφιλής εκπομπή Survivor αποκτά πλέον και στοιχηματικό ενδιαφέρον καθώς το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει στο κοινό του Survivor και των προβλέψεων πολλές και ποικίλες στοιχηματικές επιλογές.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ποντάρουν στο τελικό νικητή, αν θα είναι άντρας ή γυναίκα, αν θα είναι διάσημος ή μαχητής. Ειδικά για στους αγώνες ασυλίας, έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν στη νικήτρια ομάδα, στο σύνολο των γύρων που θα διεξαχθούν (Under / Over) ή το ακριβές σκορ του κάθε αγώνα.
Ακόμη, μπορούν να προβλέψουν ποια θα είναι η επόμενη αποχώρηση ή ποιος θα είναι ο επόμενος διάσημος / μαχητής που θα αποχωρήσει.

Όλα τα διαθέσιμα στοιχήματα

– Νικητής
– Φύλο Νικητή
– Ποιος θα αποχωρήσει πρώτος
– Νικήτρια ομάδα αγώνα ασυλίας
– Σύνολο γύρων αγώνα ασυλίας
– Ακριβές σκορ αγώνα ασυλίας
– Επόμενη αποχώρηση
– Επόμενος διάσημος που θα αποχωρήσει
– Επόμενος μαχητής που θα αποχωρήσει

Τι δείχνουν μέχρι στιγμής οι αποδόσεις

Οι αποδόσεις του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ “δείχνουν” άνδρα νικητή. Φαβορί από την ομάδα των διάσημων είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ενώ από την ομάδα των μαχητών ξεχωρίζει ο Μάριος Ιωαννίδης. “Αδύναμοι κρίκοι”, σύμφωνα με τα προγνωστικά, είναι οι γυναίκες που προηγούνται στις υποψηφιότητες για αποχώρηση.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ παρακολουθεί την εξέλιξη του παιχνιδιού και περιλαμβάνει κάθε εβδομάδα στο κουπόνι του τα “highlight” σε στοιχηματικές επιλογές. Έτσι, όσο οι διάσημοι και οι μαχητές δοκιμάζονται στα διάφορα αγωνίσματα, οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να δοκιμάζουν την τύχη τους στα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Survivor2

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις