Εκδήλωση “Κεφάλαια για την Καινοτομία” απο τον ΣΕΚΕΕ και το Χ.Α.Α.

Ο Σύνδεσμος Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) και το Χρηματιστήριο Αθηνών, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Κεφάλαια για την Καινοτομία – το νέο τοπίο χρηματοδότησης των καινοτομικών επιχειρήσεων της τεχνολογίας» την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 στις 16.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών, (Λεώφ. Αθηνών 110).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης χαιρετισμό θα απευθύνει ο Διευθύνοντας Σύμβουλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κ. Σωκράτης Λαζαρίδης, ενώ παράλληλα θα γίνει η παρουσίαση του νέου Δ.Σ. και των στόχων του ΣΕΚΕΕ, από τον Γεν. Διευθυντή του Συνδέσμου, κ. Γιάννη Γιανναράκη.

Επίσης, θα παρουσιαστούν οι νέες εναλλακτικές χρηματοδότησης καθώς και οι δυνατότητες που προσφέρει το Χρηματιστήριο Αθηνών για την κεφαλαιακή και χρηματοδοτική ενίσχυση των καινοτομικών επιχειρήσεων από την κ. Γεωργία Μουλά, Διευθύντρια Listings Division του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Η εκδήλωση θα ακολουθήσει της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΚΕΕ και της ανάδειξης της νέας σύνθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

16.00  Χαιρετισμός από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Χρηματιστηρίου Αθηνών , κ. Σωκράτη Λαζαρίδη.
16.10 Παρουσίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και των στόχων του ΣΕΚΕΕ από τον Γενικό Διευθυντή ΣΕΚΕΕ, κ. Γιάννη Γιανναράκη.
16.25 Παρουσίαση “Τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία για τις ΜμΕ”, κ. Γεωργία Μουρλά, Διευθύντρια Listings Division του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
16.45 Πάνελ συζήτησης
Συντονισμός: Γιώργος Καραντώνης, Αντιπρόεδρος ΣΕΚΕΕ Διευνθύνων Σύμβουλος Motivian.
18.00 Networking.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις