Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Everest: Παραγγελίες online με μετρητά, κάρτες και Warply Pay

Tα everest αναβαθμίζονται τεχνολογικά προσφέροντας παραγγελίες online μέσω web από οποιαδήποτε συσκευή για παραλαβή από το κατάστημα και παράδοση στο χώρο μας.

Μαζί με το νέο site τα everest ψηφιοποίησαν και τη διαδικασία παραγγελίας για όλα τα διαθέσιμα προϊόντα. Ο νέος τρόπος παραγγελίας πέρα από την αυξημένη ευκολία μειώνει τον χρόνο της, μια και υπάρχει προτεραιότητα στο κατάστημα, με τον χρήστη να μπορεί να επιλέξει ακόμα και την ώρα παραλαβής.

Everest_Online_3H όλη διαδικασία γίνεται όπως και σε ένα E-shop με πλήρεις διαθέσιμες επιλογές, και ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τον καφέ, ενώ στο checkout υπάρχουν προσφορές και προτάσεις προϊόντων. Προς το παρόν δίνεται η δυνατότητα πληρωμής με μετρητά στο κατάστημα αλλά σύντομα θα ενεργοποιηθεί η δυνατότητα πληρωμής μέσω χρεωστικής και πιστωτικής κάρτας αλλά και μέσω Warply Pay, το ηλεκτρονικό πορτοφόλι της Warply. Φυσικά υπάρχει και σύστημα loyalty με πρόσθετες προσφορές.

Μετά τη παραγγελία ο πελάτης που έχει επιλέξει τη παραλαβή από το κατάστημα θα πρέπει να απευθυνθεί στο ειδικό σημείο με τη σήμανση «As Fast As Ever» χωρίς να περιμένει στην ουρά. Εφόσον έχει γίνει η προ-πληρωμή ηλεκτρονικά η όλη διαδικασία θα γίνεται ακόμα πιο γρήγορα.

Τέλος, προσφέρεται γρήγορη παραγγελία, με αποθηκευμένες προτιμήσεις, παρακολούθηση της παραγγελίας στην παράδοση σε πραγματικό χρόνο και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει και εφαρμογή για Smartphones με παρόμοιες λειτουργίες.

Everest_Online_2

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις