Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Μεγάλο ενδιαφέρον για το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Virtual Sports

Σε περίπτωση που δεν το έχετε προσέξει στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ υπάρχουν οθόνες οι οποίες προβάλουν φάσεις αγώνων με γραφικά 3D υψηλής ποιότητας. Πρόκειται για ένα νέο παιχνίδι που προσφέρει εδώ και μερικές εβδομάδες ο ΟΠΑΠ στους παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Περισσότερα από 4.000 πρακτορεία ΟΠΑΠ σε όλη την χώρα προσφέρουν τα Virtual Sports στο οποίο οι παίκτες στοιχηματίζουν εύκολα, γρήγορα και απλά σε εικονικούς αγώνες ποδοσφαίρου.
Το νέο παιχνίδι του ΟΠΑΠ έχει ήδη κερδίσει το κοινό με τους εντυπωσιακούς αγώνες που διεξάγονται σε σχολιασμό του κορυφαίου εκφωνητή Χρήστου Σωτηρακόπουλου.

Πώς παίζεται 

Τα Virtual Sports προσφέρουν αγώνες από το Ελληνικό, Αγγλικό και άλλα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα καθώς και διοργανώσεις εθνικών ομάδων.
Το παιχνίδι απεικονίζει τις καλύτερες φάσεις ενός εικονικού αγώνα ποδοσφαίρου, προσφέροντας στον παίκτη την δυνατότητα να ποντάρει στην έκβασή του.
Η δυναμική των ομάδων καθορίζεται βάσει αντικειμενικών στοιχείων που προκύπτουν ιστορικά για τις αντίστοιχες πραγματικές ομάδες, από αληθινά αποτελέσματα και την πραγματική τους κατάταξη.

Αγώνες κάθε 5 λεπτά 

Σε όλα τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ προβάλλονται καθημερινά στις οθόνες 180 αγώνες virtual ποδοσφαίρου από τις 9:02 το πρωί μέχρι τις 11:57 το βράδυ.

Στους αγώνες, που διεξάγονται ανά 5 λεπτά, προσφέρονται οι εξής στοιχηματικές επιλογές:
– Τελικό Αποτέλεσμα
– Under / Over 2,5 γκολ
– Σύνολο τερμάτων
– Ακριβές σκορ
– Διπλή ευκαιρία

Τo νέο παιχνίδι Virtual Sports είναι μέρος της στρατηγικής 2020 του ΟΠΑΠ η οποία θα φέρει πολλές τεχνολογικές αλλαγές στις ψηφιακές πλατφόρμες παιχνιδιών του ΟΠΑΠ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις