Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startupper Awards: Η ψήφος σας μετράει!

Για δύο ακόμη εβδομάδες συνεχίζεται η ψηφοφορία για τη δεύτερη διοργάνωση των Startupper Awards, των μοναδικών βραβείων που παρέχουν τη δυνατότητα στο Ελληνικό Οικοσύστημα να ψηφίσει τις Startup εταιρείες και τις πρωτοβουλίες που αξίζει να βραβευτούν μέσω της πλατφόρμας eSurvey.

StartupperAwards_702
Η ιδέα πίσω από τα Startupper Awards είναι, μέσα από έναν ανεξάρτητο φορέα, να αναδειχθούν και να επιβραβευτούν οι καλύτερες Startup εταιρείες στην Ελλάδα. Η επιλογή των υποψήφιων Startup εταιρειών, έγινε από τη κοινότητα του Startupper την ομάδα του Startupper, βάσει του προφίλ, των στοιχείων και κυρίως της παρουσίας των εταιρειών στο ελληνικό οικοσύστημα και στις διάφορες δομές του, αλλά και της δημοσιοποίησης των «πεπραγμένων» τους τόσο μέσα από ελληνικά και ξένα μέσα ενημέρωσης, όσο και σε εταιρικά blog και κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Οι τέσσερις κατηγορίες των υποψηφιοτήτων

1. Scaleup Startup: Είναι η κατηγορία που θα επιβραβεύσει τις Startup εταιρείες που βρίσκονται στο δεύτερο στάδιο της ανάπτυξής τους έχοντας λάβει – συνήθως – τον πρώτο γύρο χρηματοδότησης τους.
2. Mature Startups: Στη συγκεκριμένη κατηγορία συμμετέχουν και θα βραβευτούν oι Startup εταιρείες που βρίσκονται πρώτο στάδιο της ανάπτυξης τους έχοντας λάβει την αρχική τους επένδυση.
3. Early Stage Startups: Διαφοροποιήθηκε ως κατηγορία για να επιβραβεύσει τις εταιρείες που βρίσκονται στα πρώτα βήματα υλοποίησης της επιχειρηματικής τους ιδέας.
4. Δομές και πρωτοβουλίες: Αποτελεί ειδική κατηγορία η οποία επιβραβεύει την καλύτερη πρωτοβουλία στο οικοσύστημα των Startup εταιρειών.

Στα Startupper Awards #2 αποφασίζετε εσείς: μπείτε στο awards.startupper.gr ή απευθείας στο esurvey.gr/sa17 μέχρι την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017, ψηφίστε το Startup της επιλογής σας σε κάθε μια από τις τέσσερις κατηγορίες και διεκδικήστε ένα Premium Huawei Smartphone!

Οι χορηγοί των Startupper Awards #2, όπως επίσης οι δωροθέτες, το αναλυτικό πρόγραμμα, αλλά και η ημερομηνία της βράβευσης των νικητών, θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις