Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Συνεργασία Athens Tech College με την ATCOM

Το κολέγιο τεχνολογίας Athens Tech College, δημιούργημα του BCA College, της πολυεθνικής εταιρείας Intracom Holdings και της 24MEDIA εταιρείας ψηφιακών Μέσων και τεχνολογίας, αναπτύσσει περαιτέρω το δίκτυο συνεργαζόμενων εταιρειών προσθέτοντας την εταιρεία τεχνολογίας ATCOM στην ομάδα των επίσημων εταιρειών – υποστηρικτών του.

Συγκεκριμένα, με την προσθήκη της ATCOM ενισχύεται το πρόγραμμα διασύνδεσης με την αγορά που προσφέρει το κολέγιο μέσω των υποστηρικτών του. Παράλληλα εξελίσσονται οι προσφερόμενες γνώσεις και οι ικανότητες των σπουδαστών με εισηγήσεις στελεχών της ATCOM, συνεργασία με το UXLab και επισκέψεις των τμημάτων του κολεγίου τεχνολογίας στα γραφεία της εταιρίας.

Ο Ιάσων Καταρόπουλος, Head of Consulting Services της ATCOM & Business Unit Director MOCTA δήλωσε σχετικά: «Ως ATCOM, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στις ενέργειες που γεφυρώνουν το χάσμα μεταξύ του ακαδημαϊκού περιβάλλοντος και του επαγγελματικού χώρου, ιδιαιτέρως κατά την εποχή που διανύουμε, η οποία χαρακτηρίζεται από ένα πρωτόγνωρο brain drain και, ταυτόχρονα, από μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας για ειδικότητες που σχετίζονται με το digital. Η ανάγκη εκπαίδευσης και στρατηγικής αξιοποίησης του ταλέντου που έχουμε στα χέρια μας είναι πιο επιτακτική από ποτέ και πρωτοβουλίες όπως αυτές μόνο θετικά μπορούν να επιδράσουν. Γι’ αυτό, είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή μας που συμμετέχουμε στη συνεργασία αυτή».

Ο Αριστοτέλης Μιχαηλίδης, New Business Development Manager του Athens Tech College, δήλωσε: «Το Athens Tech College καλωσορίζει με χαρά την ATCOM στην ομάδα των υποστηρικτών του κολεγίου, αποδεικνύοντας έμπρακτα το όραμα μας να εκπαιδεύουμε επαγγελματίες, έτοιμους να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση, παρέχοντας τους όλες τις γνώσεις που θα τους μετατρέψουν σε πρωταγωνιστές της νέας τεχνολογικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης. Όντας πιστοί στην υπόσχεσή μας να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικά προγράμματα, επιθυμούμε να δώσουμε ρεαλιστικές διαστάσεις στο όραμα των σπουδαστών μας συνδέοντας την εξέλιξη της τεχνολογίας με την επιχειρηματικότητα και γεφυρώνοντας ολοένα και περισσότερο το ακαδημαϊκό περιβάλλον με την αγορά εργασίας».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις