Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Taxibeat: Το MyTaxi περιμέναμε το Beat μας ήρθε!

Στην επόμενη αναβάθμιση της εφαρμογής στο Smartphone σας θα δείτε μια διαφορετική εφαρμογή με πράσινα χρώματα και άλλο όνομα, το Taxibeat άλλαξε «σινιάλα» σε Beat αν και περιμέναμε να προστεθεί η Αθήνα στην εφαρμογή της πανευρωπαϊκής υπηρεσίας MyTaxi.

Μετά επτά χρόνια λειτουργίας και μετά την εξαγορά του από την MyTaxi, το Taxibeat άλλαξε όνομα και χρώματα. Πλέον ονομάζεται Beat και η εφαρμογή που είναι πλέον διαθέσιμη έχει αλλάξει σε αρκετά σημεία και έχει γίνει πιο απλή.

Beat2

Βλέπουμε ότι έχουν αφαιρεθεί οι αγαπημένοι οδηγοί, κάτι που ήταν μια αρκετά χρήσιμη δυνατότητα, και η υπηρεσία Boxi, οι προ-πληρωμές γίνονται με πιστωτική κάρτα και PayPal. H σελίδα της υπηρεσίας στο web παραμένει Taxibeat αλλά προφανώς είναι θέμα χρόνου να αλλάξει και αυτή.

Τόσο εμείς όσο και άλλοι συνάδελφοι αναρωτιόμαστε αν άλλαξε κάτι στην αρχική συμφωνία μια και οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι η αλλαγή το ονόματος σε Beat αφορά τις δραστηριότητες της ελληνικής εταιρείας στη Λατινική Αμερική, με την ελληνική υπηρεσία να μπαίνει κάτω από την πανευρωπαϊκή ομπρέλα της MyTaxi.

Ήταν λογικό η Daimler να θέλει να εμπλουτίσει την υπηρεσία της MyTaxi, η οποία διαφημίζει 10 εκατ. κατεβάσματα και 100.000 οδηγούς στις πόλεις που δραστηριοποιείται, με έναν από τους μεγάλους τουριστικούς προορισμούς της Ευρώπης, την Αθήνα, αλλά αυτό δεν συμβαίνει μια και η Αθήνα παραμένει εκτός, τουλάχιστον προς το παρόν.

Θα παρακολουθήσουμε το θέμα Taxibeat αλλά και την αντίστοιχη περίπτωση της Ρουμανικής CleverTaxi η οποία τον περασμένο Ιούνιο εξαγοράστηκε από την MyTaxi και θα επανέλθουμε.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις