Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

StackMasters: Τριήμερο πρόγραμμα εκπαίδευσης για το Mirantis OpenStack Bootcamp

Με ένα τριήμερο πρόγραμμα εκπαίδευσης χρηστών καλωσορίζει η StackMasters στην Ελλάδα το πρόγραμμα Mirantis OpenStack Bootcamp, της κορυφαίας παγκοσμίως εταιρίας στο χώρο του OpenStack, Mirantis.

Το τριήμερο πρόγραμμα εκπαίδευσης, το οποίο θα λάβει χώρα στις 20 έως 22 Οκτωβρίου στην Αθήνα, καλύπτει πλήρως την σχεδίαση, οργάνωση και διαχείριση υπολογιστικών υποδομών Cloud με την ανοικτή πλατφόρμα OpenStack.

Η εκπαίδευση στα πλαίσια του Mirantis OpenStack Bootcamp by StackMasters είναι σχεδιασμένη ώστε να δίνει απαντήσεις στις επιχειρησιακές ανάγκες κάθε επαγγελματία του Cloud, είτε διαχειριστή, είτε project manager, είτε system architect, και περιλαμβάνει διαλέξεις, ατομική εργαστηριακή εξάσκηση αλλά και ομαδικές ασκήσεις βασισμένες στην τελευταία έκδοση του λογισμικού OpenStack.

Η συνεργασία της StackΜasters ως εξουσιοδοτημένου παρόχου εκπαίδευσης της κορυφαίας διεθνώς εταιρίας στο χώρο του OpenStack Mirantis αποτελεί μέρος της στρατηγικής μας για την προώθηση της τεχνολογίας OpenStack και των λύσεων τύπου Private Cloud στις χώρες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

Στόχος της StackΜasters μέσω του Mirantis OpenStack Bootcamp είναι η παροχή προς τους πελάτες της ενός δοκιμασμένου και έγκυρου εκπαιδευτικού προγράμματος το οποίο να καλύπτει όλες τις εκπαιδευτικές τους ανάγκες σε σχέση με τη ανάπτυξη και διαχείριση λύσεων βασισμένων στο OpenStack. Στο πλαίσιο αυτό οι συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν το bootcamp (ή που έχουν την απαιτούμενη εμπειρία) θα μπορούν να κάνουν αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις για το Πιστοποιητικό Ειδίκευσης στο OpenStack της Mirantis. Σημειώνεται ότι κάθε συμμετέχων στο πρόγραμμα εκπαίδευσης αποκτά το δικαίωμα της δωρεάν πρώτης εξέτασης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις ολοκληρωμένες Private Cloud και IaaS λύσεις της StackMasters επισκεφτείτε την σελίδα: http://www.stackmasters.eu. Εναλλακτικά στείλτε mail στο [email protected] ή τηλεφωνήστε στο: 210 67 56 008.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις