Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Φ. Κουτουβέλης: “Νέα έκδοση, νέα ‘εποχή’ για το i-kiosk” (video)

Την νέα έκδοση του i-kiosk, του λογισμικού διαχείρισης μικρών επιχειρήσεων λιανικής πώλησης, η οποία ενσωματώνει λειτουργία στο cloud και νέες χρηστικότητες, παρουσίασε η intale στην έκθεση “Super Market, Mini Market & Περίπτερο 2014” που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 5 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo.

Ο Φάνης Κουτουβέλης, CEO της intale, μίλησε στο Startupper.gr για την νέα έκδοση του προϊόντος, καθώς και για τα επόμενα σχέδια της εταιρείας, τα οποία περιλαμβάνουν σημαντικές συνεργασίες και νέα προϊόντα για την αγορά της λιανικής πώλησης, επιπλέον της λύσης διαχείρισης που προσφέρει μέχρι σήμερα το i-kiosk.

Όπως, μάλιστα, αναφέρει χαρακτηριστικά, το i-kiosk αυτή τη στιγμή διαχειρίζεται πάνω από 60 εκατ. συναλλαγές, ενώ μέσα στους επόμενους μήνες η εταιρεία αναμένει να ξεπεράσει τα 1.000 συνεργαζόμενα σημεία πώλησης και να κάνει τα πρώτα της “βήματα” σε αγορές του εξωτερικού, κυρίως την Κύπρο.

Δείτε τις δηλώσεις του Φάνη Κουτουβέλη στο Startupper.gr στο βίντεο που ακολουθεί

[Ενημέρωση 21:44: Η αρχική έκδοση αυτού κειμένου ανέγραφε ότι το i-kiosk διαχείριζεται συναλλαγές που ξεπερνούν τα 60 εκατ. ευρώ. Η αξία των συναλλαγών που διαχείριζεται η πλατφόρμα, σύμφωνα με ενημέρωση από την εταιρεία, ξεπερνά αυτόν τον αριθμό]

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις