Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ο 4ος διαγωνισμός Bluegrowth δέχεται αιτήσεις συμμετοχής

To Bluegrowth Piraeus ανακοίνωσε την έναρξη του 4ου διαγωνισμού με τις ενδιαφερόμενες ομάδες να μπορούν να καταθέσουν τις ιδέες τους πάνω στη θαλάσσια οικονομία, ακόμα και αν βρίσκονται στη φάση του Scaleup, μέχρι και τον Οκτώβριο.

Φέτος, η διοργάνωση εξελίσσεται και ωριμάζει ακόμα περισσότερο, εξασφαλίζοντας ποιότητα τόσο στην επιλογή των υποβαλλόμενων προτάσεων, όσο και στην διαδραστικότητα και αμεσότητα της επικοινωνίας των υποψηφίων με τους μέντορες και τα μέλη του συμβουλίου του Bluegrowth.

Οι νικητές θα κερδίσουν πρόσβαση σε υπηρεσίες, σε ένα ισχυρό δίκτυο ανθρώπων της γαλάζιας οικονομίας, ευκαιρίες διεθνούς δικτύωσης σε συνεργασία με κορυφαίους οργανισμούς και φορείς, πρόσβαση στους χώρους εργασίας και στην υποστήριξη της Aephoria και του BlueGrowth.

Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του διαγωνισμού στόχος του διαγωνισμού είναι η συμμετοχή να αποτελέσει την αρχή για μια νέα ιδέα, η οποία θα ενσαρκώνει την ουσία και το πραγματικό νόημα του BlueGrowth: αυθεντικότητα, δημιουργικότητα, καινοτομία και συνεργατικότητα.
Η πρωτοποριακή αυτή διαδικασία που γίνεται με τη συνεργασία της Aephoria, καθιερώνει πλέον τον Πειραιά σε πρωτεύουσα της θαλάσσιας καινοτομίας και δημιουργεί μια «δεξαμενή σκέψης» για καινοτόμες πρωτοβουλίες νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή απήχηση».

Οι αιτήσεις μπορούν να γίνουν εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις