Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H LeasePlan μας δείχνει το κοντινό μέλλον των αστικών μεταφορών σαν υπηρεσία

Η LeasePlan δείχνει να προσαρμόζεται άμεσα στο κοντινό μέλλον των μεταφορών παρουσιάζοντας τη νέα παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια της σχετικά με την προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών “για οποιοδήποτε όχημα, ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε”.

Ο παρουσιαστής των εκπομπών Top Gear και Grand Tour, Richard Hammond πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια με ένα εντυπωσιακό βίντεο.

 Ο CEO της LeasePlan, Tex Gunning, δήλωσε σχετικά: “Διανύουμε μία περίοδο μεγάλων αλλαγών, στην οποία οι άνθρωποι μεταβαίνουν από την ιδιοκτησία των αυτοκινήτων στη χρήση τους ως υπηρεσία. Ταυτόχρονα, βλέπουμε σημαντικές αλλαγές στην τεχνολογία των οχημάτων, καθώς από τον κινητήρα εσωτερικής καύσης σταδιακά προχωράμε σε υβριδικά, πλήρως ηλεκτρικά και αυτόνομα οχήματα. Στη σημερινή πραγματικότητα που μεταβάλλεται συνεχώς, η LeasePlan λειτουργεί ως πρεσβευτής του μέλλοντος της μετακίνησης και είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που κεντρικό πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνιας μας “Whats next” είναι ο Richard Hammond. Με στόχο να αναδείξει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις νέες τάσεις στη μετακίνηση, με οικονομικά αποδοτικό και βιώσιμο τρόπο, η νέα καμπάνια θέτει ως μακροπρόθεσμο στόχο την παροχή πλήρως ευέλικτων υπηρεσιών ‘για οποιοδήποτε όχημα, ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε’, καθώς στη LeasePlan αυτός είναι ο τρόπος μας να ορίζουμε το μέλλον της μετακίνησης”.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της νέας αυτής καμπάνιας, η LeasePlan λανσάρει μια σειρά νέων προϊόντων και υπηρεσιών που απευθύνονται σε εταιρείες-πελάτες, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ιδιώτες. Οι νέες αυτές προτάσεις περιλαμβάνουν τις “Click & Drive” προσφορές, ιδανικές για το κοινό των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, καθώς και την ολοκληρωμένη λύση στη διαχείριση κάθε στόλου 360 Formula.

Παράλληλα, σε συνέχεια της καμπάνιας Whats next, τους επόμενους μήνες θα ανακοινωθούν ακόμα περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις