Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Παραγγελία φαγητού και μέσω Facebook!

Το Facebook παρουσίασε επίσημα μια νέα δυνατότητα η οποία επιτρέπει στους χρήστες των ΗΠΑ να παραγγείλουν φαγητά από τοπικά εστιατόρια.

Σύμφωνα με το TechCrunch, ο “γίγαντας” της κοινωνικής δικτύωσης και ενημέρωσης αποφάσισε να μην ανταγωνιστεί άμεσα με άλλες υπηρεσίες παραγγελίας φαγητών μια και θα συνεργαστεί με διάφορες εταιρείες του χώρου, όπως το EatStreet, το Delivery.com, το DoorDash, το ChowNow, το Olo, το Zuppler και το Slice, καθώς και αλυσίδες εστιατορίων όπως το Jack in the Box, Five GuysPapa John’s, Wingstop, El Pollo Loco, Chipotle, Jimmy John’s και Panera.

H υπηρεσία δοκιμάζεται εδώ και ένα χρόνο με το Facebook να προσφέρει εδώ και μερικές μέρες την υπηρεσία σε όλους τους χρήστες στις ΗΠΑ με την προσθήκη περισσότερων εστιατορίων.

Οι χρήστες μπορούν να βρουν τη νέα επιλογή “Order Food” στο μενού “Εξερεύνηση” όπου μπορούν στη συνέχεια να περιηγηθούν στα εστιατόρια της περιοχής και να κάνουν κλικ στο “Start Order” όταν αποφασίσουν. Επίσης οι χρήστες θα μπορούν να διαβάζουν κριτικές εστιατορίων από φίλους.

Εκτός από την παραγγελία φαγητού, το Facebook έχει πρόσφατα εισαγάγει διάφορα άλλα χαρακτηριστικά, όπως πληροφορίες σχετικά με τον καιρό, άμεσα παιχνίδια, αγγελίες εργασίας, εράνους, πρόγραμμα ταινιών, κρατήσεις και ραντεβού, προσφορές για διάφορες υπηρεσίες και πολλά άλλα, στις Η.Π.Α. πάντα.

Όπως και οι περισσότερες παραπάνω υπηρεσίες, έτσι και η παραγγελία φαγητών δεν είναι πηγή εσόδων για το Facebook αλλά είναι ένα μέσο αύξησης του χρόνου παραμονής των χρηστών online και εντός των τειχών του.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις