Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Δάφνη Προσαλίκα νέα Chief Commercial Officer στην ΑTCOM

Καθήκοντα Εμπορικής Διευθύντριας (Chief Commercial Officer) στην ATCOM ανέλαβε από τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου η Δάφνη Προσαλίκα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα νέα καθήκοντα της Δ. Προσαλίκα περιλαμβάνουν την επίβλεψη του εμπορικού σκέλους των 50 βασικών πελατών της εταιρίας, την εμπορική ανάπτυξη των προϊόντων και υπηρεσιών της, την επίτευξη των στόχων πωλήσεων, αλλά και την καλύτερη ευθυγράμμιση μεταξύ των εμπορικών και παραγωγικών υπηρεσιών της εταιρίας με επίκεντρο τον πελάτη.

«Πιστεύουμε απόλυτα στην ικανότητα της Δάφνης να ηγηθεί της νέας εποχής στην εμπορική διεύθυνση της εταιρίας. Η δημιουργία θέσης Chief Commercial Officer έρχεται να γεφυρώσει ανάγκες που δημιουργήθηκαν από τη ραγδαία ανάπτυξη της ATCOM τα τελευταία χρόνια, καθώς και να αποτελέσει το κεντρικό σημείο επικοινωνίας μεταξύ του CEO και της εμπορικής δραστηριότητας της εταιρίας. Αποτελεί βασική προτεραιότητα για εμάς η πλήρης μετάβαση σε datadriven Account Management, με τις αρμοδιότητες της CCO να είναι δυναμικές, ώστε να εξασφαλίζουν συνεχή οικονομική ανάπτυξη  και προσαρμογή της ATCOM στις ολοένα μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών της, αλλά και της Digital αγοράς γενικότερα», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, Κωνσταντίνος Θεοτοκάς.

Η Δ. Προσαλίκα εντάσσεται στην ATCOM έπειτα από πορεία ετών στο χώρο της Επικοινωνίας. Έχοντας αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία σε τμήματα Public Affairs διεθνών οργανισμών, όπως η Eurojust και η Europol στη Χάγη, αλλά και στη  V+O Group, , η Δ. Προσαλίκα συνίδρυσε και ηγήθηκε για τρία χρόνια του Business Development της Sigmund Communication, μίας boutique εταιρίας Δημοσίων Σχέσεων με πελάτες όπως τη Fosun, το G4S Group, τη Dior, το Βίκο, την Kraft Paints, τον Όμιλο Πανά κ.α. Η Δάφνη Προσαλίκα κατέχει Πτυχίο Ψυχολογίας από το University of Warwick, MPhil στην Εγκληματολογική Έρευνα από το University of Cambridge, ενώ είναι υποψήφια κάτοχος MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις