Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Πληρωμές μέσω PayPal για τις υπηρεσίες της Apple και στην Ελλάδα

Από σήμερα, οι χρήστες PayPal θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιούν τον λογαριασμό τους για να πληρώσουν για μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών και ψηφιακών υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες στο App Store, Apple Music, iTunes και iBooks, μέσω των iPhone, iPad, iPod touch και Mac, ή των iTunes από το PC τους. Η νέα αυτή επέκταση αφορά την Ελλάδα, το Βέλγιο, την Φινλανδία, την Ιρλανδία, το Λουξεμβούργο και την Πορτογαλία.

Οι πελάτες που διαθέτουν μία νέα ή ήδη υπάρχουσα ταυτότητα Apple ID, μπορούν να επιλέξουν την «PayPal» ως μέθοδο πληρωμής από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού τους στις προαναφερθείσες εφαρμογές και υπηρεσίες.

Μόλις επιλεχθεί η PayPal και γίνει η εισαγωγή των στοιχείων του λογαριασμού, προκειμένου να γίνει η σύνδεση, όλες οι μελλοντικές συναλλαγές με το Apple ID του πελάτη θα χρεώνονται αυτομάτως στον PayPal λογαριασμό του.

Αφορά, μεταξύ άλλων, αγορές εφαρμογών, μουσικών κομματιών, κινηματογραφικών ταινιών, τηλεοπτικών σειρών και βιβλίων, καθώς και οι συνδρομές Apple Music και ο χώρος αποθήκευσης iCloud. Η νέα αυτή δυνατότητα πληρωμής επιτρέπει απλές αγορές από όλες τις συσκευές Apple, συμπεριλαμβανομένων των iPhone, Apple TV και Apple Watch.

Η προσθήκη της PayPal δίνει μια γνώριμη και εύχρηστη εναλλακτική στους Έλληνες χρήστες, οι οποίοι μέχρι πρότινος μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν αποκλειστικά και μόνο πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες στα καταστήματα της Apple.

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες θα βρείτε εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις