Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Σχολή Business από το Πλαίσιο!

Το Plaisio Business School, (PBS) είναι μια πρωτοβουλία εκπαίδευσης των στελεχών του Πλαισίου, και όχι μόνο, από ειδικούς σε τομείς όπως το Marketing, Finance, HR, Digital κλπ. με στόχο την προσωπική και ομαδική εξέλιξη.

Με αφορμή την έναρξη των εκπαιδεύσεων ο Παναγιώτης Γιαννάκης, μίλησε στα στελέχη marketing, πωλήσεων και επικοινωνίας της εταιρίας Πλαίσιο και εξήγησε γιατί «μόνο όλοι μαζί γίνεται» και «μόνο όλοι μαζί ως ομάδα διακρινόμαστε» και γιατί «μόνο μέσα από την ομαδική δραστηριότητα μπορούν να αναδειχτούν οι ατομικές ικανότητες του καθενός».

Στις αρχές Νοεμβρίου είχε πραγματοποιηθεί η εναρκτήρια ομιλία του προγράμματος από τον Patrick Valtin ο οποίος θεωρείται αυθεντία σε θέματα Leadership, Business Strategy και Μanagement.
Στην ομιλία του ο κ. Valtin έδωσε συμβουλές για αποτελεσματικό και “προσγειωμένο” Leadership, μοιράστηκε μαζί μας τις κινήσεις ενός αληθινού leader σε νέες προκλήσεις και περιόδους κρίσης αλλά και τα εργαλεία που χρειάζεται για να αποκτήσει μια ομάδα γεμάτη θέληση.

Στόχος του Κώστα Γεράρδου, Διευθύνοντα Συμβούλου του Πλαισίου και εμπνευστή της δημιουργίας του PBS, είναι να οργανώνονται συναντήσεις-ομιλίες σε τακτά χρονικά διαστήματα και σύντομα να διευρυνθεί η βάση του κοινού που τις παρακολουθεί. Για παράδειγμα, προμηθευτές, εξωτερικοί συνεργάτες και εκπρόσωποι μέσων θα προσκαλούνται σταδιακά.

«Το Πλαίσιο βρισκόταν πάντα δίπλα σε αυτούς που ήθελαν να μάθουν, να εξερευνήσουν, να δημιουργήσουν. Πλάι στους φοιτητές, στις επιχειρήσεις, στους μηχανικούς, στους καλλιτέχνες, στους hardcore gamers και στους φανατικούς του digital lifestyle. Καταλήξαμε λοιπόν, ότι οι λίγες αυτές λέξεις που ορίζουν το σκοπό και τον πυρήνα της ύπαρξής μας εμπεριέχονται στη φράση, Empower People to Grow. Αυτή η αρχή αποτελεί πηγή για πολλές δράσεις, μια εκ των οποίων είναι το Plaisio Business School που θα μας δώσει τη δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με guru και practitioner του εκάστοτε κλάδου και να εξελιχθούμε μέσα από την εμπειρία και τις γνώσεις τους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κος Γεράρδος.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις