Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ιατρική ασφάλεια για ταξιδιώτες με 1 ευρώ την ημέρα από την Revolut!

H Revolut ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη μιας νέας ασφαλιστικής υπηρεσίας για όλους όσοι ταξιδεύουν στο εξωτερικό οι οποίοι θα μπορούν να έχουν ιατρική και οδοντιατρική κάλυψη με πληρωμή με τη μέρα και με χαμηλό κόστος.

Με περίπου 1 ευρώ την ημέρα όλοι όσοι ταξιδεύουν στο εξωτερικό, με ένα κλικ μέσω της εφαρμογής της Revolut, θα  μπορούν να ενεργοποιούν την ασφάλεια την περίοδο που τη χρειάζονται, η υπηρεσία μάλιστα μπορεί να χρησιμοποιεί τον εντοπισμό της θέσης του χρήστη και να ενεργοποιεί αυτόματα την κάλυψη όταν αυτός βρίσκεται στο εξωτερικό και να απενεργοποιείται όταν επιστρέφει στη βάση του.

Επίσης προσφέρεται και η δυνατότητα πρόσθετων καλύψεων, όπως για παράδειγμα χειμερινά αθλήματα, με επιπρόσθετο κόστος φυσικά, αλλά και προσθήκη και άλλων ατόμων του φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντός.

Ο Έλληνας χρήστης της Revolut ταξιδεύει κατά μέσο όρο 12 ημέρες στο εξωτερικό ετησίως, κάτι που θα κοστίσει στον χρήστη με την χρέωση ανά ημέρα περίπου €13 το χρόνο – αρκετά λιγότερο από τις υπάρχουσες ασφαλιστικές εταιρείες, οι οποίες χρεώνουν για αντίστοιχα πακέτα περίπου 15 ευρώ ανά ταξίδι.

Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια απευθύνονται σε Ευρωπαίους πολίτες, έχουν παγκόσμια κάλυψη και προσφέρονται μέσω της White Horse Insurance Ireland, η όποια ελέγχεται από την Κεντρική Τράπεζα της Ιρλανδίας, και είναι μέλος του ομίλου Thomas Cook.
Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η μεγάλη ταξιδιωτική εταιρεία έχει λανσάρει την υπηρεσία Thomas Cook Money με στόχο να διευκολύνει τη διαχείριση των χρημάτων των ταξιδιωτών – τουριστών ενώ προσφέρει και αντίστοιχες ταξιδιωτικές καλύψεις. 

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα η Revolut θα προσφέρει και άλλες υπηρεσίες μέσω της εφαρμογής της, όπως για παράδειγμα επενδυτικά προϊόντα, ενώ εισήγαγε πρόσφατα την αγοραπωλησία κρυπτονομισμάτων, την ασφάλεια φορητών συσκευών και πιστώσεις.

Ο Nikolay Storonsky, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Revolut, δήλωσε:
Πρόκειται για μια παγκόσμια πρωτιά ταξιδιωτικής ασφάλισης – Pay-per-Day η οποία αξιοποιεί τη “δύναμη” του τηλεφώνου μας για να μας εξοικονομήσει χρήματα. Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα είδος ασφάλισης που χρησιμοποιεί την τεχνολογία για να βοηθήσει τους πελάτες μας, καλύπτοντας μόνο τις ημέρες που πραγματικά χρειάζεται – πάντα στην καλύτερη τιμή.
Η ταξιδιωτική ασφάλιση Pay-per-Day είναι μια παγκόσμια πρωτιά και αποτελεί ένα ακόμη βήμα στο ταξίδι μας για να οικοδομήσουμε μια πλατφόρμα όπου προσφέρει ένα καλύτερο είδος τραπεζικών υπηρεσιών“.

Ο Anth Mooney, Διευθύνων Σύμβουλος της Thomas Cook Money δήλωσε:
Η συνεργασία με καινοτόμες εταιρείες Fintech και Traveltech αποτελεί σημαντικό μέρος της στρατηγικής και του οράματος μας. Θέλουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να έχουν περισσότερες και καλύτερες διακοπές φροντίζοντας τα χρήματα των διακοπών τους σε κάθε βήμα – και η καινοτομία στην ταξιδιωτική ασφάλιση αποτελεί σημαντικό μέρος αυτού του ταξιδιού. Χρειάζεται “καλή παρέα” για να ξεκινήσει μια επανάσταση, και η Revolut κάνει σπουδαία πράγματα που “διαταράσσουν” τη χρηματοπιστωτική βιομηχανία – είμαστε υπερήφανοι που είμαστε συνεργάτες και φίλοι της Revolut που μαζί μοιραζόμαστε αυτό το τολμηρό όραμα ».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις