Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Κυριάκος Μητσοτάκης: “Πιστεύουμε και στηρίζουμε τους Έλληνες Startuppers”

Ιδιαίτερη μνεία στους Έλληνες Startuppers έκανε χθες το βράδυ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των “Growth Awards” που διοργάνωσαν, από κοινού, Eurobank και Grant Thornton.

Συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε με ιδιαίτερα θερμά λόγια σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που στα χρόνια της κρίσης, όπως ανέφερε, αντί να δημιουργούν ουρές έξω από υπουργικά και βουλευτικά γραφεία προκειμένου να εισέλθουν στο δημόσιο, προτίμησαν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην επιχειρηματικότητα.

ΤΙΤΑΝ, Sunlight, ΕΛΒΙΑΛ, Genesis Pharma, DEMO και Μασούτης οι μεγάλοι νικητές των φετινών βραβείων Growth Awards

Παράλληλα όμως ο κ. Μητσοτάκης, μέσα από τις ερωτήσεις που δέχθηκε από τον από τον πρόεδρο της Eurobank, Νικόλαο Καραμούζη και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Grant Thorton Βασίλη Καζά, φρόντισε να δώσει το στίγμα της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με τα Startups και την ενίσχυση του αποτυπώματος τους στην ελληνική οικονομία και επιχειρηματική σκηνή της χώρας που μεταξύ άλλων θα βοηθήσουν στην επιστροφή όσων επέλεξαν να φύγουν από την χώρα στα χρόνια της κρίσης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απαντά στις ερωτήσεις του Νικόλαου Καραμούζη και του Βασίλη Καζά.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απαντά στις ερωτήσεις του Νικόλαου Καραμούζη και του Βασίλη Καζά.

Έτσι λοιπόν ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε πως στις προθέσεις του είναι να μιλήσει με τους εκπροσώπους του ελληνικού εφοπλισμού προκειμένου να στηρίξουν τη νεανική επιχειρηματικότητα, λειτουργώντας ως angel investor λαμβάνοντας ως “bonus” κάποια φορολογικά κίνητρα.

Τέλος, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, εστίασε στις δομικές αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα ώστε να απελευθερωθούν οι δημιουργικές της δυνάμεις από τα δεσμά του κρατισμού. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο σχέδιό του για τη μεταρρύθμιση του κράτους, τη μείωση της φορολογίας και των εισφορών καθώς και το συνολικό πλέγμα των πολιτικών που θα ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα και την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις