Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Ελληνική Πρωτοβουλία υποστηρίζει την Ithaca Laundry

Η Ελληνική Πρωτοβουλία ανακοινώνει νέα χορηγία ύψους 10.000 δολ. στην Ithaca Laundry. Μέχρι σήμερα η Ithaca έχει ωφελήσει πάνω από χίλιους ανθρώπους που ζουν εκτός στέγης.

Η Ithaca δημιουργήθηκε από 4 νέους Αθηναίους που αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια μονάδα κινητού πλυντηρίου για να εξασφαλίσουν στους αστέγους της Αθήνας καθαρά ρούχα. Έχοντας πραγματοποιήσει πάνω από 3.000 πλύσεις μέχρι σήμερα, η Ithaca Laundry έχει καταφέρει να προσφέρει στους αστέγους 18 τόνους καθαρών ρούχων.

Η LG αρωγός στην πρωτοβουλία Ithaca Laundry

Η χορηγία της Ελληνικής Πρωτοβουλίας θα επιτρέψει στην Ithaca να καλωσορίσει ένα ακόμη μέλος στην ομάδα της με τα βασικά καθήκοντα του να είναι η εξεύρεση πόρων.

Μέσω της συνεργασίας της με την Ελληνική Πρωτοβουλία, η Ithaca θα έχει την ευκαιρία να παρέχει τις υπηρεσίες της σε περισσότερα σημεία, να εξυπηρετήσει περισσότερους ανθρώπους και να αναπτύξει το έργο της.
Επίσης, με τη βοήθεια της Ελληνικής Πρωτοβουλίας η Ithaca στοχεύει στην εξεύρεση νέων στρατηγικών συνεργασιών και χρηματοδοτήσεων που θα επεκτείνουν τη δράση της.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις