Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Orange Grove: Δημιουργική επίλυση προβλημάτων από τον Mohamed Geraldez

Την ερχόμενη Τρίτη 13 Φεβρουαρίου στις 18:00 ο επιχειρηματίας και επενδυτής Mohamed Geraldez θα μιλήσει σε Startuppers για το πως και γιατί πρέπει να γίνουν “Creative Problem Solvers” στο Orange Grove.

H αντιμετώπιση και η επίλυση των πάμπολλων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή, είναι πολύ σημαντική για την πορεία μας και είναι κάτι που κάνουμε καθημερινά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Γεννημένος στην Καλιφόρνια, ο Mohamed Geraldez είναι ένας entrepreneur, ομιλητής και επενδυτής με δραστηριότητα σε πολλαπλούς τομείς, όπως την πρώτη και μεγαλύτερη εταιρεία παγκοσμίως για vegan γραβάτες Jaan J, το Scholarview, μια ιστοσελίδα που επιμελείται και οργανώνει σε μία σελίδα υψηλής ποιότητας ισλαμικές διαλέξεις, και το Techhunter.com όπου μπορεί κανείς να βρει τις καλύτερες προσφορές για tech gadgets στο διαδίκτυο.
Επενδύει ενεργά σε πολυάριθμες εμπορικές αρένες και είναι είναι στρατηγικός σύμβουλος στο www.Pivotshare.com, ένα digital media distribution and monetization startup, και το www.Muzbnb.com τη διαδικτυακή πλατφόρμα που συνδέει ταξιδιώτες με ενοικιαζόμενους χώρους φιλοξενίας Μουσουλμάνων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις